- Resmi Gönderi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Arkasındaki vurur bizi wriscuttern
Hocam bu hangi site
-
- Resmi Gönderi
Hocam bu hangi site
Mgm nin kendi uygulaması play store dan indirdim
-
7 8 yaşlarında çocuklar okulun bahçeside dopdolu kar kardan adam yapmışlardı taşıyorlardı
Ben 2017’de minnak bir tane yapıp buzluğa atmıştım :D
Dün sabah bakkala giderken ilk kartopu savaşımı yaptım bu sene devamını bekliyorum bakam
-
- Resmi Gönderi
Dün sabah bakkala giderken ilk kartopu savaşımı yaptım bu sene devamını bekliyorum bakam
Bırak konuşmayı geloooooo hava bulutlandı
-
- Resmi Gönderi
Şimdi bu kadar mıydı diyen arkadaşlar olacak onlar için yarın sabah bu gece aralığında bir sürprizimiz var bir bakmışsın yarın sabah 9 da kahvaltına kalktığında bilek boyunu aşan kar .
-
kim atmamıştı ki ben annemden azar yemiştim 2006 da :D ozaman buzdolabında ne var ne yok kaldırıp dışarı koymuştum içini kar doldurmuştum malum dayak ta yemiştim :D
-
Esenler 50 cm oldumu =D:-D
-
- Resmi Gönderi
En azından senin tahminin geçmiştir zaten geçecekte bu akşam sen onu x3 yap kim bilir belki gök delinecek yarın sabaha.
-
En azından senin tahminin geçmiştir zaten geçecekte bu akşam sen onu x3 yap kim bilir belki gök delinecek yarın sabaha.
İnşallah yanılırım.
-
Eren bey kapımın önü ve balkonumda kar tutar mı ? Kaç cm olur ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Eren bey kapımın önü ve balkonumda kar tutar mı ? Kaç cm olur ?
Şimdi rivayet edildiğine göre sen yarın sabah kalkınca kapının önü en az 15-20 cm olmalı
-
Kaldı 47 cm hadi esenler
-
- Resmi Gönderi
Yarın sabah-öğlen esenlerde +15 cm yapar
-