Kütleler beykoza akıyor ufak farklarla sıyırıyoruz hep
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Halen 0 derecenin altındayız kartopundan geldim 6-7 cm kar var
-
Halen 0 derecenin altındayız kartopundan geldim 6-7 cm kar var
Burası eriyor 2 cm civarı vardı :'D
-
Eğer güney kıyılar 45 cm doğru ise 2017'yi de geçer bu kesim için💣😁
-
Hava hızlı ısınıyor 3.5° falan görürüz gibi
-
- Resmi Gönderi
Eğer güney kıyılar 45 cm doğru ise 2017'yi de geçer bu kesim için💣😁
İmkansız güney kıyıların 45 olması.
-
- Resmi Gönderi
Hava hızlı ısınıyor 3.5° falan görürüz gibi
Dekler anadolu yakasına yarar
-
İmkansız güney kıyıların 45 olması.
''İmkansız'' demek çok keskin bir ifade olmuş,hele bir de yarın çok kaotik bir gün olacağını düşünürsek
-
- Resmi Gönderi
''İmkansız'' demek çok keskin bir ifade olmuş,hele bir de yarın çok kaotik bir gün olacağını düşünürsek
Yinede imkansız demek gayet doğal mezosiklon kuzey ve iç kesimlere yarayacak gibi görünüyor zaten yağsa bile 45 cm bırakmayacak.
-
Yinede imkansız demek gayet doğal mezosiklon kuzey ve iç kesimlere yarayacak gibi görünüyor zaten yağsa bile 45 cm bırakmayacak.
MGM'nin yoğun kar beklediği saatlerde yokları oynuyoruz ya da çok az kar aldık bu saatlerde,oysa MGM'nin normal kar yağışı beklediği saatlerde efsane bir yağış aldık Küçükçekmece olarak...Yani MGM yanıldı,hataya düştü,tahmini tutmadı
Her zaman bir yanılma payı bırakmakta yarar vardır...Hele ki atmosferden söz ediyorsak. -
Sancaktepe de 20 cm i bulmuş durumda anlık
-
yarınki yoğun yağış anadolu yakasında kaç gibı başlıyacak acaba,sabah işe gidenler için soruyorum
-
2 derece anlık. Örtünün altı buz olduğu için keskin bir erime yok
-
Güneş açtı eriyoruz :coksıcak:
Ben sikloncuyum arkadaş 1 cm bir şey gördük o da şapı şupur eriyor
-
yarınki yoğun yağış anadolu yakasında kaç gibı başlıyacak acaba,sabah işe gidenler için soruyorum
Yağış gece başlayacak pazartesi öğle saatlerine kadar devam edeceği bekleniyor yarın sabah çoğu kişi işyerlerine ulaşamayabilir.
-