Sıcaklık eksiye düşmeden tutmaz bu
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Bı anda 1.3 derece birden düştü -1.3 derece şuan
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şuan önceki seneki subat sistemindeki dek e benzedi
-
Bu vortex ne zaman başlayacak bir yazıda sabah bir yazıda öğlen diyerinde akşam başlayacak yazıyor?
-
Nef stadı nasıl acaba şu an😊
-
- Resmi Gönderi
Bu vortex ne zaman başlayacak bir yazıda sabah bir yazıda öğlen diyerinde akşam başlayacak yazıyor?
Önceki sayfalarda yazım da bu bizim için yeni tecrübe olacak yazdım dimi
İstanbul tam ortası yazdım yada dedim sabah etkili olacak garantisi var mı yok neden bilinmiyor daha İnşaALLAH hayırlısı olur gözlerimiz doyar tüm şehir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağmur?
-
Önceki sayfalarda yazım da bu bizim için yeni tecrübe olacak yazdım dimi
İstanbul tam ortası yazdım yada dedim sabah etkili olacak garantisi var mı yok neden bilinmiyor daha İnşaALLAH hayırlısı olur gözlerimiz doyar tüm şehir
Her yazıda farklı yazıyor derken bu forumu bahsetmedim abi twitterdeki tahmincilerin yazılarından bahsettim yanlış anlama
-
- Resmi Gönderi
Her yazıda farklı yazıyor derken bu forumu bahsetmedim abi twitterdeki tahmincilerin yazılarından bahsettim yanlış anlama
Ben yanlış anlamadım işte herkes bir rota çiziyor kendisine göre sizler çok haklısınız bu konuda
-
Haydii boğaz hattı kır artık şu şanssızlığını
-
Sultangazi fena. Eriyen yerler eski haline döndü, varolan birikim artıyor
-
Ömer ne zaman cam kenarina gecelim
-
Kartal-sahil,
az yağıyor ama hemen tuttu.
-
Dün sadece 3 saat uyudun. Gece yarısına kadar biraz uyuyayım dedim gene tipi başladı.. Ne zaman uyuyayım anlamadım:)
-