Mansur bey kar başladı değil mi çoktan ?
Başladı başladı rahatladım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMansur bey kar başladı değil mi çoktan ?
Başladı başladı rahatladım
Yazıldı mı bilmem ama not edelim yine de..
Yarın gece İstanbul Anadolu yakası ve Kocaeli İzmit Adapazarı bölümüne güzel bir yağış var yine
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Rüzgar artık dönmeye başladı yıldız sonra kareyel. Gelemez maalesef ama olmaz diye bişi de yok
Trafik şu an felç..Saat 01.11 haberlerde canlı
Ümraniye hattı ne olur Eren acaba bundan sonrası için?
Benim abim maalesef Çatalcada mahsur kalmış. Araçlar milim ilerlemiyormuş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Trafik şu an felç..Saat 01.11 haberlerde canlı
Oto kaporta boyacılara göcük düzletmecilere fena iş çıktı ha. İşi olanda çıkıyor trafige olmayan da ne garip bir şehir
Oto kaporta boyacılara göcük düzletmecilere fena iş çıktı ha. İşi olanda çıkıyor trafige olmayan da ne garip bir şehir
Bunlar seyir halinde değil ve 3 saattir orası öyle.Su an çakılı hareket yok
İşten çıkan
Şehirlerarası yolculuk yapan
Kargolar
Kamyonlar vsvs
Herkes yolda da desek çoğu Mecburen oraya girmiş olabilir..
Sistem sonunda en az örtüyü boğaz hattı alacak sanırım ama ona rağmen mükemmel bir örtü var, bu sistem arşive adını yazdırır. Cümleten iyi geceler diliyorum sabah bakarım son duruma
yagis ve etkiledigi alan olarak 2017den sonra en iyisi hatta bazi yerler icin belki daha da iyi..
Konumum 40cmyi devirdi iyi hoş fakat kar temizleme araçları falan hiç birşey yok heryer kayıyor kazalar oluyo, illa ölünce mi farkına varacaklar ? Ben dışarıdayken twitterda listeye bile girmis Esatpaşa
atasehir/esatpasa
Hadımköy ve Esenyurt'ta fabrikada çalışan işçilerin çoğu fabrikada yatıyorlar. Evi yakın olanlar 3-4 saat eve yürüdüler babam gibi. Allah yardım etsin zor durum.