- Resmi Gönderi
Şundan mı bahsedildi
Yok senesini hatırlamıyorum ama 3 gün kar yağışlı gösterip sonra güneş ve yağmura dönmüştü.. Geçen sene olabilir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞundan mı bahsedildi
Yok senesini hatırlamıyorum ama 3 gün kar yağışlı gösterip sonra güneş ve yağmura dönmüştü.. Geçen sene olabilir
2019 4 Ocak o zaman
2019 4 Ocak o zaman
?
Can abı 18 inden sonra sıcaklıklar yine 20 dereceleremi çıkıyor ya bu ne ya hep socqk biraz da 5-6 derecelerde gitsin en ufak sistem de hep - dereceler olur ne güzel off allahım yardım et bize.
Can abı 18 inden sonra sıcaklıklar yine 20 dereceleremi çıkıyor ya bu ne ya hep socqk biraz da 5-6 derecelerde gitsin en ufak sistem de hep - dereceler olur ne güzel off allahım yardım et bize.
Hocam gözümüz doysun 4-5 günlük soğuklardan bahsediyoruz 2 günlük bir sistem de olabilirdi Daha akustik var. Akustikten önce de ısınma olacaktır.
Hocam gözümüz doysun 4-5 günlük soğuklardan bahsediyoruz 2 günlük bir sistem de olabilirdi Daha akustik var. Akustikten önce de ısınma olacaktır.
PEki abi sıcaklık 20 derecelermi çıkacak yine ya
mevsim normalleri olur diyelim.
Öyle bir şey gözükmüyor şuan. +12 lerin girdiği sıcak atakta bile 20 derece yok kışın ortasındayız.
Öyle bir şey gözükmüyor şuan. +12 lerin girdiği sıcak atakta bile 20 derece yok kışın ortasındayız.
İnşallah olmaz abi ya 6-7 olsun en fazla yeter ya kışın 10 derece olurmu ya
İnşallah olmaz abi ya 6-7 olsun en fazla yeter ya kışın 10 derece olurmu ya
İklim değişiyor maalesef normallerin üstünde sıcaklıklara alışmamız gerekli.
Bana deseler 7 Ocak 2017 gibi kar alıcaksın ama 3 gün boyunca 40 derece hava olucak tereddütsüz kabul ederim :D
Bana deseler 7 Ocak 2017 gibi kar alıcaksın ama 3 gün boyunca 40 derece hava olucak tereddütsüz kabul ederim :D
ben 50 ye bile razıyım 1987 gibi gelcekse
ben 50 ye bile razıyım 1987 gibi gelcekse
O kadar dayanamam :D
O kadar dayanamam :D
Ben 70 e bile raziyim
Ben 70 e bile raziyim
Oldu üstüne bir kaşıkta at demlen