GFS 06Z DİYAGRAMI
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Sıcaklıklar çok tırmanıyor ya of
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGFS 06Z DİYAGRAMI
The content cannot be displayed because it is no longer available.
15 i yağış baya iyi yoğun dek yağışı alabiliriz
14ü Öğlen 13:00 gibi kky zamanla yükseklerde kar başlıyor demiş İstanbul adına burada
Ya abicim biz bir önünüzdekini yaşıyalım çyle jop diye diyagram uzun vadede -5 lere -10 lara inmez önümüzdeki sistem bile diyagramda uzun vadede bi anda belirip gelmedi yavaş yavaş herşey
sormak içi biraz erken olabilir ama grapuel yağar mı grapueli çok seviyorum güzel zemin hazırlıyo
sormak içi biraz erken olabilir ama grapuel yağar mı grapueli çok seviyorum güzel zemin hazırlıyo
Yağar
-34ler oldukça yeterli bu sistemde deniz 12-13 derece civarında arada 46-47 derecelik fark var
The content cannot be displayed because it is no longer available. Çok sıcak oldu :coksıcak:
eski esenler vatandaşı olarak esenlerde kar sevdalısı olmak zordur. Çok düşük rakımlı bir yer. Dörtyol bile zar zor 100 metre.
Tarih: 11 Ocak 2021 PazartesiSaat: 17:00Uyarı No: 14
İstanbul Çevrelerinde Beklenen Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Sağanak Yağış
İstanbul’da yarın(12.01.2021) beklenen yağmur ve sağanak şeklindeki yağışların öğle saatlerinden itibaren batı kesimlerden başlayarak zamanla il genelinde kuvvetli (30-50 kg/metrekare) ve batı kesimlerde yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
12.01.2021 12:00-13.01.2021 08:00
Kuvvetli Yağış
Su Baskını - Sel - Ulaşımda Aksamalar
Uyarı Yapan Merkez
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi
eski esenler vatandaşı olarak esenlerde kar sevdalısı olmak zordur. Çok düşük rakımlı bir yer. Dörtyol bile zar zor 100 metre.
Benim konum 92 rakım yine iyiyim bir zamanlar diz boyu kar yağardı buralara
beylikdüzü nolur arkadaşlar
CAN hocam 14-15 ocak yagıs durumu sence nasıl?
beylikdüzü nolur arkadaşlar
CAN abim... 3. Havalimanı Arnavutköy bir yorum rica etsem senden abim
Salı günü sabahmı akşammı