Akşam artık ne çıktıysa o
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Yani Anadolu yakası daha az mı yağmur alacak
Anadolu yakasından çıkarken yazacaktım yanlış yazmışım Anadolu yakasında da çok kuvvetli yağış var
-
Arkadaşlar yağış durumu değişir ben şahsen zaten en etkili kar yağışını pazar günü bekliyorum o da yeterince yağar sonrasında artık 25 sonrası sistemi bekleyeceğiz
-
Kütle çok güçlü
Avrupa yakasında yağış çok şiddetli
Anadolu yakasına girince hafifliyor yağış
-
Ecmwf akşama yağışları düzeltme ihtimali var mı varsa nedir?
-
- Resmi Gönderi
Çok fazla bir değişiklik olmayacaktır.
-
Her seferinde değiştiriyor yağışları yine değişebilir
-
Bence bi tık düzeltecek yağışları
-
Akşam gerçekten tehlikeli bir durum var mı? Mesela yazın sel basan yağışlardan daha mı kuvvetli? Çünkü yazın kütleler ara ara vuruyor ama akşamkinde uzun süre üstümüzde duracak gibi gözüküyor.
-
Akşam 3 saatte 25 30 bazı semtlerde 35 mm yağış düşecek bu ise önceki Cumartesi ve Pazar gününde toplam aldığımız yağışın 3 saatte düşmesi demek.
-
Çok kuvvetli yağış olacağından bazı yerlerde sıkıntılar olabilir
-
3 saat yine iyi gibi duruyor. Eğer mgm'nin ölçümü doğruysa geçen yaz sonu 1 saatten kısa sürede 20mm almıştı Şişli. Bizim buraların alt yapı kötü olduğu için su basıyor malesef.
-
havalarinsesi.com/attachment/19961/
24 saatlik yağış haritasına bakacak olursak eğer 60 mm'i aşan yerler görüyoruz bu ise Ocak ayında normalde almamız gereken yağışın %60'ının 1 günde yağması demek durumun ciddiyeti bu çıkarımdan belli oluyor
-
arkadaşlar yağışlar akşam kaç gibi başlayacak Anadolu yakası Ataşehir bölgesi için bilgi verebilir misiniz işim dolayısı ile devamlı dışardayim iyi günler.
-
- Resmi Gönderi
arkadaşlar yağışlar akşam kaç gibi başlayacak Anadolu yakası Ataşehir bölgesi için bilgi verebilir misiniz işim dolayısı ile devamlı dışardayim iyi günler.
Hocam akşam 6-7 civarı başlar ilerleyen saatlerde kuvvetli saat 9-10 gibi
-