İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• Soguk girişi tam olmadı yağış önceden girdi yüksek kesimler şanslı şuan diger bölgelerde hava da kar kky olabilir.

Yağışla artan sıcaklık meydana gelebilir.

• Sıcaklık cephe öncesi doğal olarak artacaktır. Yağış girdikten bir süre sonra düşmeye başlar.

Cephe gerekenden çok çok daha önce oluştu. Enteresan.

Aynen yağış girişi çok enaz 2 saat erken girdi tuhaff

• Kar yağışının tahmin edilenlerden geç başlamasına sebep olacak bir şey yok bence. Yağışların erken gelmesi sıcaklıklarında erken düşmesine neden olacaktır. Yani terazi de bir taraf atak yaparsa diğeri de atak yapar. Yağış erken gelirse söz karşı tarafa (Sıcaklıklara) düşer. Nokta nokta düşüşü takip edeceğiz burada olanlar ile birlikte :) Zaten ben yağmur dan kar a dönen yağışı izlemeyi daha keyifli buluyorum :)

• Kar yağışının tahmin edilenlerden geç başlamasına sebep olacak bir şey yok bence. Yağışların erken gelmesi sıcaklıklarında erken düşmesine neden olacaktır. Yani terazi de bir taraf atak yaparsa diğeri de atak yapar. Yağış erken gelirse söz karşı tarafa (Sıcaklıklara) düşer. Nokta nokta düşüşü takip edeceğiz burada olanlar ile birlikte :) Zaten ben yağmur dan kar a dönen yağışı izlemeyi daha keyifli buluyorum :)

çok doğru dedin hocam aynen yağmurdan kara dönmesi mükemmel oluyor

...

Sahil bandı için üzücü bir tablo çıkabilir. Yoksa iç kesimler hele ki gece sıcaklığından nasiplenir.

• Sahil bandı için üzücü bir tablo çıkabilir. Yoksa iç kesimler hele ki gece sıcaklığından nasiplenir.

Kesinlikle katılıyorum. Ben beklerken sizin oralardan kar haberleri gelmeye başlar. Buralarda ise o sırada yağmur olur. Alışıla geldik bir durum ama konumumda dahil havada da olsa güzel seyirlik bir yağış olacağını düşünüyorum.

• Bende tam tersi direk lapa lapa karı severim bir anda dolduran

onuda tercih ederim ama seyirlik kar her zaman daha güzeldir yağmurun arasındaki küçük kar tanelerinden lapa lapa ya dönen kar taneleri

...