- Resmi Gönderi
Sacmaladi tamamen normalde bu saatlerde istanbula ulasmasi gereken yagis 2 saat daha erken girdi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSacmaladi tamamen normalde bu saatlerde istanbula ulasmasi gereken yagis 2 saat daha erken girdi
Sıcaklık artıyor. Benden bu kadar arkadaşlar. Elimden geldiğince heyecanımı ve bu senenin ilk kar yağışını sizlere göstermeye çalıştım. Yanlış laf ettiysem affola. İnşallah cumartesi pazar cm kapıştırırız. Hoşçakalın. ?️?
Uykuya dalarken denk gelen şeye bakın CAN
Kutleler anadoluya ulasti
Kutleler anadoluya ulasti
kar yapmıyorki
Bu arada konumumda istanbulda siradisi bir sekilde gokgurultulu yagmur aldim baska alan yer yoktur sanirim.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Uykuya dalarken denk gelen şeye bakın CAN
biz sinek avlıyoruz
kar yapmıyorki
Hocam hicbir sey anlmadim su sekilde gokgurultusu almam 1 kere de degil 5 10 kere tekrarlandi
Hocam hicbir sey anlmadim su sekilde gokgurultusu almam 1 kere de degil 5 10 kere tekrarlandi
kar sistemi değil sel sistemi yaşıyoruz sanki
Yağış olayı daha yeni başladı asıl yağışlar yeni giriş yaptı. Ayrıca Marmara Denizi gelen yağışlar bogaz hattı ve Anadolu yakasında etkili olacak.
kar sistemi değil sel sistemi yaşıyoruz sanki
Isin komik yani ise yesil kutlede cisenti almam.
Karayel yağışın iyice batı Karadenize yaklaşması ile başlayacak
Yağış olayı daha yeni başladı asıl yağışlar yeni giriş yaptı. Ayrıca Marmara Denizi gelen yağışlar bogaz hattı ve Anadolu yakasında etkili olacak.
Sariyere ugramazsa darilirim
Bu arada konumumda istanbulda siradisi bir sekilde gokgurultulu yagmur aldim baska alan yer yoktur sanirim.
bi yarım saat önce de burda şimşek çaktı
Arkadaşlar sürpriz geliyor