istanbul yarın sıcaklık sıkıntısı çekmezse akşam saatlerinde yağış geri dönüyor
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Ecmwf İstanbul'a soğukları daha erken vermiş gfs ye göre güzel haber
-
- Resmi Gönderi
ECMWF Duruma birde ben bakayım
-
ecmwf marmara için kötü bence
-
ecmwf marmara için kötü bence
neresi kötü
-
Ecmwf İstanbul
Eski
The content cannot be displayed because it is no longer available. Yeni
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
neresi kötü
Iyinin kötüsü... gfs e kötü bence gfs soğukları ülkeye daha iyi indirdi benim görüşüm
-
- Resmi Gönderi
Cumartesi Akşam saatlerinden itibaren Salı gününe kadar İstanbul da sıcaklık sorunu yok , Modellerdeki yağış ve kar haritasına güvenmiyorum ve beğenmedim ayrıca geriden ( gelerek hesap yapıyor ) .
-
- Resmi Gönderi
Cumartesi Akşam saatlerinden itibaren Salı gününe kadar İstanbul da sıcaklık sorunu yok , Modellerdeki yağış ve kar haritasına güvenmiyorum ve beğenmedim ayrıca geriden ( gelerek hesap yapıyor ) .
Aynen öyle başkan
-
Kar gören İstanbullulara hayırlı olsun burası ayaza çekti geceden beri yağış yok gözümüz bugün akşama doğruya diktik ve haftasonu Çarşamba öğleden sonraya kadarki periyotta olacak
-
İstanbul küçükçekmece için cm söyleyebilir miyiz güncel verilerle yoksa belli değil mi
-
- Resmi Gönderi
İstanbul küçükçekmece için cm söyleyebilir miyiz güncel verilerle yoksa belli değil mi
İnan cm işi şuan sıkıntı RİSK TEŞLİL eder benim için zaten uzun vade tahminlerinde hep risk göze alıyorum buda ister istemez yoruyor
-
- Resmi Gönderi
İnan cm işi şuan sıkıntı RİSK TEŞLİL eder benim için zaten uzun vade tahminlerinde hep risk göze alıyorum buda ister istemez yoruyor
En iyisi en az miktarda bekleneni söylemek
-
14-20 Ocak Arası Kar Yağışlı Sistem Burada tahmincimiz Can'ın cm tahmini var bakabilirsiniz
-
- Resmi Gönderi
Gözünüz aydın İstanbul, inşallah devamı da gelir kar yağışının
-