- Resmi Gönderi
Al da tablo niyetine as. Kuvvetli karayelle direkt yapışır kar. Hadi inşallah.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAl da tablo niyetine as. Kuvvetli karayelle direkt yapışır kar. Hadi inşallah.
Pazar günü karayel 30 yoğun kar
Pazar günü karayel 30 yoğun kar
cumartesi yağış erken kara dönmezse bizleri ağlama duvarına davet ediyorum her gün güçleniyordu bir anda düştü ne olacaksa olsun artık en azından geçen seneden iyidir
@Salihreis2003 evet kuvvetli karayel alacağız
akşam ve gece güncellemesi İstanbul için ya tamam ya devam maçı olacak
insallah yagısları arttırır son güncellemeler
akşam ve gece güncellemesi İstanbul için ya tamam ya devam maçı olacak
Artık modelleri takip etmeyin. Radar ve sıcaklık takibi yapın. Modellik iş kalmadı bana göre.
Artık modelleri takip etmeyin. Radar ve sıcaklık takibi yapın. Modellik iş kalmadı bana göre.
hocam kar haritası sabaha göre 17 cm daha az verdi ama. Çok fark var sabah ve öğlen arasında
hocam kar haritası sabaha göre 17 cm daha az verdi ama. Çok fark var sabah ve öğlen arasında
Kar haritaları sadece görüntü kardeşim. Dediğim gibi artık iş radar ve sıcaklık takibine kaldı.
istanbul için windy sitesindeki tahminlerin doğruluk payı nedir yorum alabilir miyim bakmaya takip etmeye değermi
Sıcaklık bile değil. Sıcaklığa sadece Cumartesi akşamı bakacaksınız. Sonrasındaki 2 gün sadece radar takibi yapın. Modellerin önemi kalmadı şuan.
istanbul için windy sitesindeki tahminlerin doğruluk payı nedir yorum alabilir miyim bakmaya takip etmeye değermi
Sadece sıcaklık konusunda takip et o da ICON modeli olsun. Yağışlara radardan bakacaksınız.
Sıcaklık bile değil. Sıcaklığa sadece Cumartesi akşamı bakacaksınız. Sonrasındaki 2 gün sadece radar takibi yapın. Modellerin önemi kalmadı şuan.
Doğru artık cumartesiden itibaren ısınma yok
Arkadaşlar akıllı bir hava tahmincisi uzman veya mühendis meteorolog adına ne derseniz diyin. Son 48 saat hatta bazı durumlarda 72 saate girildiğinde model takbini bırakır. Çünkü çalışmalar saçmalamaya başlar. Tecrübe ettik bunca senedir.