Gem güncellemeside doğuladı hemde öyle böyle değil 100 km'yi aşkın
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
@Siberian_Tiger nolcak halimiz
-
Gem güncellemeside doğuladı hemde öyle böyle değil 100 km'yi aşkın
İzlanda valla felaket tekeli gibisin ya akşam akşam içim karardı kötü oldum valla ya
-
Arkadaşlar bence tek bi modele takılmayın ecmwf ukmo onları bi bekleyin gfs ana seneryo bazen en sıcak çıktısı oluyor
Ecm ve ukmo çok iyi vermiyodu gfs ecmye uydu diyebiliriz artık
-
İstanbul şaşırtmadı bu sene zor geçmiş olsun
-
İzlanda valla felaket tekeli gibisin ya akşam akşam içim karardı kötü oldum valla ya
Izlanda gördüğünü söylüyor abi yapcak bişey yok artık ne kadae alsak kârdır
-
Hayda o kadar hayaller kurduk sistem nerdeyse uçtu gitti. O zaman demekki model takibi yapmaya gerek yok zira şurda 36 saat kalmışken bu kadar değişecekse boşuna umutlanmış oluyoruz.
-
Sisteme saatler kala böyle değişiyorsa ay sonu akustik için model takibi yapmaya pek de gerek yok çünkü -40 soksa 850de bilin ki saatler kala +10 afrika atağı yeriz görünen bu maalesef.. 4 yıldır forum takip ederim 4 yıldır aynı terane devam ediyor istanbul için.. Aynı taaaaasss aynı hamam..
-
Ecmwf haftalık modellerine göre 25-31 arası yeniden bir yağışlı döneme geçebiliriz..
-
Ama soğuk hava beklentisi görünmüyor onu söyleyeyim
-
yemin ederim şu yağış kesildi ya yikildim. Keşke istanbulkar alsaydı 1 metre hem de. Barajların ihtiyacı var .offfff
-
- Resmi Gönderi
Bu ne la ağlama duvarına dönmüş burası.?♂️?♂️?♂️ Karadeniz sayfasına bekleriz ??
-
Ecmwf haftalık modellerine göre 25-31 arası yeniden bir yağışlı döneme geçebiliriz..
Çooooooooooooooook uzun vade hocam nasıl inanalım
-
Dua edelim de bol bol ECMF daha güzel çıksın 9 da
-
Bu ne la ağlama duvarına dönmüş burası.?♂️?♂️?♂️ Karadeniz sayfasına bekleriz ??
Komik olan ne var ? Espri falan değil yaptığınız barajlarımız tehlike altında İstanbul'da ve son dakika golü yemişiz burada espri yapıyorsunuz.. yakıştıramadım zaten ortam gergin. Barajlarımız yüzde 27'ye yeni çıktı ve bu bile yetersiz üstüne bu yağışa çok ihtiyacımız var gelip espri yaptığınızı sanıyorsunuz çok tesüf ediyorum bir moderatör olarak yatıştıracağınıza ortamı geriyorsunuz.
-