of of 4 yıl sonra -12 izoterm yakala ama kuru soğuk olsun kaderimizde bu da varmış
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
İSTANBUL ÖZEL
İstanbul sahillerde yarın yağışın kara dönmesi erken olabilir. Sahillerden kastım Eminönü 0 metre, Bebek, Kadıköy sahil vb. Eğer gün içinde sıcaklık çok yükselmezse Karayel Kerte Yıldız ile sıcaklık daha hızlı düşebilir.
Dün ilk kar yağışını gören daha yüksek kesimler ise yine aynı şekil daha çabuk soğuyacaktır. Düne göre daha çok kar görme şansları yüksek. Ayrıca Boğaz hattı ve Anadolu Yakası'nın bir süre boyunca DEK yağışları görme ihtimali de yüksek.
havalarinsesi.com/attachment/20606/
Görselde yarın 15:00'a ait rüzgar verisi var. Model İstanbul merkeze 5 derece öngörmüş fakat bu kaynağı Balkanlar olan rüzgar yönü sıcaklıkları bazı istasyonlarda çok daha hızlı düşürebilir. Modellere göre İstanbul yazan merkezi konumda sıcaklık ancak 21:00-22:00'dan sonra saf kar değerlerine düşüyor fakat bu daha erkene alınabilir. Tam bir yaşa gör sistemi olacak. Yine sürprizlere açık.
İzobarlar ise Pazar günü DEK şartları için fazla rezalet değil en azından. Boğaz hattı ve Anadolu Yakası'nın güzel kütleler yakalama ihtimali var. Ne kadar Nowcasting ve analiz yapsak da atmosfer yine bildiğini okuyacak. O yüzden lafı fazla uzatmadan İstanbul'un en çukur noktası bile kar yağışını havada bile olsa görecektir diyelim ve bu sistemle alakalı İstanbul için son noktayı koyalım.
-
eline sağlık hocam
-
havalarinsesi.com/attachment/20602/
Şöyle kar göreyim lapa lapa olsa yeter bana örtü de olmasına gerek yok
dün gece bu anı yaşarken rüya gibiydi cidden. Arnavutköy rakım 149
-
dün gece bu anı yaşarken rüya gibiydi cidden. Arnavutköy rakım 149
ben gece kar avlamaya gittim bişi bulamadım araba üstündeki buzla oynadım :D
-
Şuan güncel hava sıcaklıklarına bakıyorum
ANLIK DURUM (16 Ocak - 02.37)
3,4 İSTANBUL-KADIKÖYANLIK DURUM (16 Ocak - 02.37)
-2 İSTANBUL - SANCAKTEPEFarka bakın rakım derken yaklaşık 4.4 derece bir fark var.
-
Can hocam da onu anlatmaya çalışmış yukarda. Yaşadığınız yerde çok önemli
-
esenle 30 dakika önce 4.2 ydi 30 dk da 2.1 derece düşmüş
-
Can hocam da onu anlatmaya çalışmış yukarda. Yaşadığınız yerde çok önemli
5 km farkla kaçırabiliriz bile
örnek mgm nin eyübe yoğun kar verip 7 km batısındayım bana normal yağış vermiş
-
açıp açıp izliyorum valla. özleyenler için
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Etiler tarafı bir 10 cm görür mü acaba? Rakım 130 bu arada, cevaplarsanız sevinirim
-
Etiler tarafı bir 10 cm görür mü acaba? Rakım 130 bu arada, cevaplarsanız sevinirim
fazlası da olabilir yaşayıp görücez
-
fazlası da olabilir yaşayıp görücez
Teşekkürler
-
- Resmi Gönderi
Sağlam bir yağış ve kütle yakalarsanız örtü oluşabilir hocam. Artık söz bizden çıktı radar takibine kaldı.
-
Castiello68 benim videoları görmedin sen emin senin ki kadar vardır.
Cm vermek mantıksız olur 10 deriz 5 cm yagar 5 deriz 20 olur. Rakım iyi 100 ve üzeri 1 tık daha şanslı hemen kara cevirme durumu olur hele ki akşam 18. 00 sonra örtü yapmaya başlar
-