Bence bu saatten sonra gerçekten yaşa gör bekleyip görmek lazım çok sürprizli gibi gibi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Başakşehir Sivas maçı ile başlarız
-
istanbulun alacağı soğuklar ve yağışlar belli.
önemli olan gelecek olan cephenin akşam kara dönmesi geceye sarkarsa sıkıntı büyük olur
Radar ve sıcaklık takibi yapın. modellerle bu sistem için işiniz kalmadı
-
- Resmi Gönderi
ne zaman geliyor gelmekte olan hocam
Geldi bile anı yaşa 2 gün süreniz var.
-
- Resmi Gönderi
Başakşehir Sivas maçı ile başlarız
Yagmur olmaz insallah
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Pazartesi-Salı-Çarşamba soğuklara bak ?
Anlaşılan bu gecede uyku yok bu arada CAN
-
Can Hocam biz Avrupa yakası olarak çok sinirdayiz. Bu yüzden bizim için 20km bile çok kritik.
-
Bize de soğuk uyarısı geldi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
MGM tekrardan yoğun kar ikonu koymuş geceden öğlene kadar
-
- Resmi Gönderi
Can Hocam biz Avrupa yakası olarak çok sinirdayiz. Bu yüzden bizim için 20km bile çok kritik.
Anlatamıyorum galiba. Çözünürlüğü 12 km olan GFS sana sistemi 20 km 40 km batılatsa nolacak. Sisteme girmişiz, radarda kütleler girmeye başlamış hala GFS veya model takibi mi yapılır? Radarı açıp bakacaksın batılı mı doğulu mu diye. Boş yere keyfinizi ve umudunuzu kaçırırsınız modele bakarak. Anı yaşayın.
-
Pazartesi gökgürültülü Kar vermiş yene
-
Salı günü Anadolu yakası doğusu için az da olsa bir ihtimal var gibi gözüküyor
-
can abi modelin artık bir önemi yok dedikçe modelle ilgili konuşan birisi daha çıkıyor
-
Icon modeline de baktığımızda da iyileşme gördüm bu ise son modellerle ilgili yazım şimdi radar takibi başlayacağım
-
Icon modeline de baktığımızda da iyileşme gördüm bu ise son modellerle ilgili yazım şimdi radar takibi başlayacağım
can hocam sinirli zaten daha çok delirtmeyin adamı =D
-