kar yağışı için dewpoint'in aç olması gerekiyordu acaba öyle bir şey vardı sanki
0.5
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturkar yağışı için dewpoint'in aç olması gerekiyordu acaba öyle bir şey vardı sanki
0.5
kar yağışı için dewpoint'in aç olması gerekiyordu acaba öyle bir şey vardı sanki
dewpoint ne kadar düşük olursa o kadar iyi dewpoint düşük olduğu sürece yağan kar daha çabuk örtü yapar
nem çok fazla 91 nedir lo
nem çok fazla 91 nedir lo
Ben Şile'deyim burada 68 şu an
Ben Şile'deyim burada 68 şu an
dewpoint iyi sizin 0 derece
dewpoint iyi sizin 0 derece
Ama yağış yok ve sıcaklık fazla 5.4 derece sıcaklığın burada düşmesi zaman alacak gibi duruyor.
Konumum 2.9 derece geloooo
Esenler hazır kıta beklesin
2.9 dan 3.2 ye ani bir çıkış sonrası şok olan bne
Aydos beyaz gelinliğe ile yağışı bekliyor perşembe gecesinden kalan kar hala duruyor ?
Son haberlere göre KCO Otoyol civarı, Çengelköy, 4. Levent'in yükseklerinde SAF KAR yağışı başladı. Bazıları tarafından beklenen 21:00, gerçekleşen 15:30
İstanbul anlık 3,6 düşüyor yavaş yavaş
etilerde kar başlamış arkadaşım söyledi
Can abi benim kaçta başlar acaba gözünü seveyim güzel bişeyler söyle biri diyor 12. Biri diyor 2-3
Can abi benim kaçta başlar acaba gözünü seveyim güzel bişeyler söyle biri diyor 12. Biri diyor 2-3
Erdal harbiden sinirimi tepeme çıkarmaya başladın. Kardeşim sıcaklıkları aktarıyoruz nerelerde başladı aktarıyoruz tek yapacağın MGM girip sıcaklığa bakmak evinin önündeki. Her şeyi benden bekleme yahu