maltepe/ küçükyalıda yağı kara dönmüştür
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
maltepede kar şiddetini artırıyor
-
yok mu konumda yağmur yağan gelin uzaktanda olsa bir sarılalım
-
Yağış yağmura dönüyor ne saçma
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. 0.1 derece ARTTI
-
esenyurt catılar arabalar cimenler beyaz lakin caddelerde cıvık bir örtü var ilerleyen saatlerde rüzgar karayalden hızlı esince daha iyi olacağını düşünüyorum.
-
Komumum sarıyer olmasına rağmen konumumu açınca mgm uygulaması beykoz algılıyor hangisini kullanmak daha doğru olur (yeni fark ettim bu durumu)
-
Komumum sarıyer olmasına rağmen konumumu açınca mgm uygulaması beykoz algılıyor hangisini kullanmak daha doğru olur (yeni fark ettim bu durumu)
sarıyer diye aratıncadamı beykozu alıyor
-
sarıyer diye aratıncadamı beykozu alıyor
Yok konum açınca beykoz olarak gösteriyor
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. 0.1 derece ARTTI
Sizce esenler ne olacak ilerleyen saatlerde şuan kky var
-
Yağış yağmura dönüyor ne saçma
Çok ama çok kısa süreliğine böyle durumlar yaşanabilir. Bunun sebebi de nem oranı artıyor. Derecelerde anlık yükselişler olabiliyor. Ancak karayel ile birlikte soğuk etkisini iyice gösterecektir. O yüksek nem oranları hep yüksek kalsın diye dua edeceğiz. Çünkü bize şiddetli kar yağışları olarak geri dönecektir
-
konum vererek değilde aratarak yapabilirsin sarıyer diye yine olmuyorsa başka uygulamaya geçersin
-
konum vererek değilde aratarak yapabilirsin sarıyer diye yine olmuyorsa başka uygulamaya geçersin
Olmaya oluyor onda sıkıntı yok ama merak ettim sorayım dedim bakabiliyorum sarıyerede teşekkür ederim
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Sizce esenler ne olacak ilerleyen saatlerde şuan kky var
kky bile değil yağmura dönüyor
-