02.00 a kadar bişey olmayacak bence konumum poyraza döndü sıcaklık artış tekrar başladı
bana artık şey gibi geliyor soğukla yağışı tutturamayıp kuru soğuk çekeceğiz gibi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur02.00 a kadar bişey olmayacak bence konumum poyraza döndü sıcaklık artış tekrar başladı
bana artık şey gibi geliyor soğukla yağışı tutturamayıp kuru soğuk çekeceğiz gibi
Karayel değil mi bu rüzgar yönü?
Banada öyle geliyor daha fazla sevinebilmek için beklentimi minimuma indirdim inşaallah sabah kalktığımda kar yağıyo olur
Karayel değil mi bu rüzgar yönü?
Bazı yerlerde karayel
bütün ümraniye tipiyle yıkılıyormuş yazdıklarına göre hani burda bi bok yok ümraniyede yaşamıyor muyum ben acaba ?
21.53 mm olmuşuz şu yağış kar olsa neler olurdu neler of of ne bahtsız şehiriz biz
Ankara da 0 derece havada şakır şakır yağmur yağıyor ? çatılarda çok az kar birikmiştir o da eridi. Türkiye genel olarak soğukları ve yağışları aynı anda yakalamakta zorluk çekiyor:(
Yağmur tipi şeklinde etkisini göstermeye devam ediyor...
Şuan tipi var konumumda çok güçlü bir rüzgar var durmadan kar yağıyo 6 7 saattir şanslı bölgedeyim
Yağmur tipi şeklinde etkisini göstermeye devam ediyor...
Haha gerçekten ne yağdığı anlaşılmıyor =D
Şuan tipi var konumumda çok güçlü bir rüzgar var durmadan kar yağıyo 6 7 saattir şanslı bölgedeyim
Hocam foto atın lütfen biz bu gidişle göremicez gibi poyraz çok sevdi bizi
bizde kar yagıyor diyoruz. bursa, balıkesir'e falan baktım fotolara içim gitti..
bildigin yagmur yagiyor burda sırıl sırıl sesini duyabiliyorum buradan camıma carpıyor
evet klasik istanbul olarak yine sıcaklık sorunu yaşıyoruz
Cephe iyice kaybolmadan soğuklar oturamaz. Geriye çok etkili olmayan kısa süreli dek ler gelecek gibi duruyor. Olduğu kader olmadığı keder.
Hocam foto atın lütfen biz bu gidişle göremicez gibi poyraz çok sevdi bizi
Belli olmuyo fotoda otoban görüyo konumum otobanda bile hafif örtü var kenarlarında