burda kar güzel yağıyor ama daha yebi yebi turmaya başladı gündüz sıcaklık sorunu olmayafak sanırım o yüzden ümdim haka yüksek
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Dun saat 5 de kar Yagiyor soğuk girişi yokken sabah soğuk girişi oluyor karla karışık yağmur garip yanj ben çözemedim mantığını
-
Buradaki marmara sorumlusu arkadas nerede dun bol keseden kar dagitiyordu. Anadolu sahilde tutma falan yok. Heves ve beklentilerimizi anliyorum ama temkinli olmayi senelerdir beceremiyoruz.
Arkadşın suçu ne burda o gördüğünü söyledi mgm bile konumuma sabaha kadar yoğun kar ve 10 20 cm örtü diyodu sonuç yeni tutmaya başlayan kar
-
Silivriye Tekirdağdan kütleler geliyor güçlenerek umarım yağdırır konumum -3,5 c yarım saat yağsa 5-6 cm tutar
-
Moral bozmayalım daha dekler gelecek ve yarında yağış olacak inşallah ümidinizi yitirmeyin
-
- Resmi Gönderi
Buradaki marmara sorumlusu arkadas nerede dun bol keseden kar dagitiyordu. Anadolu sahilde tutma falan yok. Heves ve beklentilerimizi anliyorum ama temkinli olmayi senelerdir beceremiyoruz.
Bol keseden neden kar dagitsin arkadaş modellerde ne görüyorsa onu söylüyor birde mgm de bol keseden dağıttı git onada konuş bakalım böyle
-
Lütfen biri cevaplasın daha dek yağışları gelecekmi yada gelirse tuzlaya gelirmi takım 85
-
Dek yok sistem yalan
-
Bende de kar felan yağmıyor me şaşma bişeu ya bu
-
burda kar tutmaya başladı beklenenden geç oldu sanırım ama kartopu oynayabilcez. dek açısından konumumum şansı nedir ve dek için şartlar hangi saatlerde uygun
-
burda 3-4 cm kar örtüsü oluşmuş bile
-
burda 3-4 cm kar örtüsü oluşmuş bile
Burda yağış yeni yeni kuvvetlendi sabah 7 gibi uynadığımda tutan hiçbir yer yoktu şuan tutuyor
-
Avrupa yakası şaşırtmadı bu seferde olmadı
-
- Resmi Gönderi
havalarinsesi.com/attachment/20827/
Biz İstanbul'da değiliz herhalde
-
tv yayınları dahi gitti burada öyle bir tipi var ki
-