dün de ümidi kesin dediniz uyuttunuz beni sabah 15cm karla uyandım
şans işi hava olayı her yer Bir olmuyor. İstanbul bir mermer gibi dümdüz olsa herkes aynı olayı kendine bekler .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturdün de ümidi kesin dediniz uyuttunuz beni sabah 15cm karla uyandım
şans işi hava olayı her yer Bir olmuyor. İstanbul bir mermer gibi dümdüz olsa herkes aynı olayı kendine bekler .
gfs ye bakın yarın sabaha kötü kar vermemiş
Beşiktaş ta kar yağıyor şuan
Ne sıcaklık sıkıntısının ne de yağış sorununun yaşanmadığı bir sistem gelse keşke. 2015 şubat sistemi gibi kar fırtınaları yaşansa. Günlerce uykusuz kalıp radar takibi yapsak... Geceleri ailemizle dışarı çıkıp sessiz bir gezinti yapabilsek. Ama nerede. Belki bu sistem 12 saat kala bozmasaydı efsane olabilirdi yer yer ama şu üzerimizdeki zaafiyeti atamıyoruz ki istediğimiz örtüye kavuşalım.
dün de ümidi kesin dediniz uyuttunuz beni sabah 15cm karla uyandım
Ben sabah kalktığımda araba üstleri bile beyazlamamıştı hiç ümidim yokru ama öğlene kadar 10 20 cm kar oldıu
The content cannot be displayed because it is no longer available. İstanbul gözler 1-2 saate radar da olsun.
hocam çizdiğiniz rotaya göre avrupa yakası bi şey beklemesin
maalesef avrupa çok şanssız oldu ya inşallah bir dahaki sistemde onlar da çok güzel faydalanır
maalesef avrupa çok şanssız oldu ya inşallah bir dahaki sistemde onlar da çok güzel faydalanır
Birdahaki sistem ne zaman gelirse artık gelirmi onuda bilmiyoruz
Bunun için radara bakmam ben
derbiyi açın kar yagiyor
Esenlerde arabaların önü arkası her yer buz tuttu
Soldan bi kutle buyuyerek geliyo sanki
Büyüyor git gide
Yonu kotu ya avrupaya gelmez gibi