Ya bi tik alttan inse bizde nasiplencez ya
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
ohooo sarı kütle geliyor konu ölmüş
havalarinsesi.com/attachment/20954/ güç kazanarak geliyor konumumh vurabilir
-
havalarinsesi.com/attachment/20955/
Avrupa yakasının kuzey batısınında oluşan kütleler nereyi vurur sizce ?
-
- Resmi Gönderi
havalarinsesi.com/attachment/20955/
Avrupa yakasının kuzey batısınında oluşan kütleler nereyi vurur sizce ?
Garipce sariyer kuzeyi
-
Garipce sariyer kuzeyi
Küçük sağlam olanı demedim sol üstte şerit halinde olan
-
- Resmi Gönderi
Küçük sağlam olanı demedim sol üstte şerit halinde olan
Anadolu yakasi olabilir yada direk bati karadeniz
-
Okul olsa tatil olurdu heralde bu soguktan
-
sistem istanbullular için bitmiştir bence. Daha geceden sonra sağlam yağışlar görülmez bence.
-
sistem istanbullular için bitmiştir bence. Daha geceden sonra sağlam yağışlar görülmez bence.
DEKlerin nereye vurcağı belli olmaz ama Anadolu yakasının kuzeyi için daha bitmedi
-
DEKlerin nereye vurcağı belli olmaz ama Anadolu yakasının kuzeyi için daha bitmedi
Kısa edindiğim bilgiye göre pendik civarlarını hiç vurmayacakmış. Arkadaşım var orda yazık oldu.
-
- Resmi Gönderi
havalarinsesi.com/attachment/20960/
İşaretlediğim alan dışında kalan bölgeler büyük bir sürpriz olmadığı sürece takibi bırakabilir Artık sadece buzlanma var.
Konumum an itibariyle -4.3 derece.
-
İşaretlediğim alan dışında kalan bölgeler büyük bir sürpriz olmadığı sürece takibi bırakabilir Artık sadece buzlanma var.
Konumum an itibariyle -4.3 derece.
Şile devamke o zaman =D
-
Kocaelide bıraksın mı abi radara bakmayı
-
- Resmi Gönderi
Dostum biz aman aman bir şey beklenemez. Ancak şöyle bir durum var. Yağışın süresi biraz daha uzadı. Etkili olan kısım olmasa da DEK bantları özellikle avrupa yakası kuzey ve orta kesimler ile anadolu yakası kıyı bandı hariç tamamını vuracaktır. Şimdi özellikle gece sıcaklıklarının yarın gece -10 görmesi ile birlikte yerler daha da kuru olacağından zemine düşen hafifi kar bile tutunma ihtimali var. Yani sistem bitti demek doğru bir kavram değil henüz. Her ne kadar cephe etkisi oldukça azalsa da.
-
- Resmi Gönderi
CAN alanin icindeyim ama yatiyorum ?
-