ecmwf en soğuk çıktısı galiba trakyadan çekmiş istanbula vermiş kar yağışını
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
-
Sağlam yağış alsın istanbul yeter bu sistem kıytırık
-
bence ecm nin istanbul için verdiği soğuklar daha iyi,umarım bikac günde onlarida kırpmaz
-
bu seferde yağışımız iyi soğuğumuz yok ne zaman sevecek bu sistemler bizi neyse en azından güzel yağış var
-
- Resmi Gönderi
Başka forumlardan paylaşım yapmayalım abim dikkat EDELİM
-
İstanbula bu kar yağmamasının sebepleri 2 tane
1-Siklon'un hareketi
2-Soğuğun yağışla aynı zamanda girmemesi yani çakışması
20 cm konusuna gelince de yazdım konuma isteyen okuyabilir
-
Mgm konumuma sabiha gökçen yakınlarına 85 rakım civarı çarşamba orta perşembe hafif kar vermiş inşallah heryer için güzel bir sistem olur
-
- Resmi Gönderi
Ayın 26. dan 27 geceye geçişte uykusuz kalınabilir Avrupa yakası için
-
Esenler kar görür bence
-
Siklonik sistemlerde en beğenmedim sıcaklık sınırda olduğunda önce yağmur başlayıp sulu kara çeviren ama su oranı yüksek olan kardan sonra sıcaklığın yetmeyişi ile yağışın yağmura tekrar dönüşmesi 15 akşamı konumumda böyle olmuştu 20-30 mm civarında yağışı yağmur olarak almıştık kar olarak almak varken
-
umarım bu akşamki ecm deki soğuklar kırpılmaz ve biraz daha güçlenir ve biraz daha istanbul üstüne yerleşir ?
-
umarım bu akşamki ecm deki soğuklar kırpılmaz ve biraz daha güçlenir ve biraz daha istanbul üstüne yerleşir ?
Umut fakirin ekmeğidir derler ama ben istanbuldan soğukları çekip trakyaya vereceğini düşünüyorum ortalamalar bunu gösteriyor
-
- Resmi Gönderi
Bu siklondan daha fazla soğuk beklemeyin. Şu an İstanbul'un kaderi tamamen siklonun rotasına bağlı.
-
Bu siklondan daha fazla soğuk beklemeyin. Şu an İstanbul'un kaderi tamamen siklonun rotasına bağlı.
İstanbul gene siklonun rotasına kaldıysa ekmek çıkmaz bize ordan
-