- Resmi Gönderi
CAn abi bende sıcaklık 6.5 derece ne zaman kara döner
Kardeşim sıcaklık radar takibi yapacaksın başka kimse bilemez ne zaman doneceginii kırk defa aynı şeyi sorma
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCAn abi bende sıcaklık 6.5 derece ne zaman kara döner
Kardeşim sıcaklık radar takibi yapacaksın başka kimse bilemez ne zaman doneceginii kırk defa aynı şeyi sorma
Yağış çöpe gidiyor o yüzden bir an önce kara dönmesi lazım
Heyecandan soruyorum işte
Anlıyorum heyecanlisin ama bu saatten sonrası doğaya kalmış bişey supriz de olabilir belki hiç kar yagmayabilir o yüzden en güzeli kendin takip etmek
Arnavutköy hava 1.8 derece çoğunlukla kar yağışlı..
Yağış çöpe gidiyor o yüzden bir an önce kara dönmesi lazım
Yağmur berekettir. Yağan her damla için şükür gerekirken ne haddimize çöpe gidiyor demek ?
Yoğun kar devam ediyor ancak beklendiği gibi sıcaklık tutması için uygun değil. En az 0.5 derecelere inmeli.
Hocam konumumda 2.3 derece yağmur yağıyor kar tanesi kalmadı havada şu kadar kuvvetli yağışı yağmur almak üzüyor
Yağmur berekettir. Yağan her damla için şükür gerekirken ne haddimize çöpe gidiyor demek ?
Kusura bakma özür diliyorum yaradandan
2,2 dereceye düştük
havalarinsesi.com/attachment/21937/
:coksıcak:
Yağışlar beklenenden erkenden kesilirmi acaba ?
Silivri -0.1 derece
0,2 derece arttı sıcaklık
Siklon İstanbul için güzel yerde Sakaryada ama soğuklar şu an yeterli değil ve öğlen saatlerinde artma ihtimali de vsr akşama yağış bu kadar kuvvetli değil
Siklon İstanbul için güzel yerde Sakaryada ama soğuklar şu an yeterli değil ve öğlen saatlerinde artma ihtimali de vsr akşama yağış bu kadar kuvvetli değil
Sakarya' ya kar bu sene yetti bence
Sakarya' ya kar bu sene yetti bence
Bu sistemden bir şey çıkmaz onlara zaten