Geçen sistem cumartesi geceside öyle olmuştu direkt yapıştı kar
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Daha çok var sisteme zaman geçmez şimdi
-
Çok havaya girmeyin yinede gfs dansözdür üzülürsünüz kendinizi kötüyede hazırlayın her zaman
-
Sistemi sabırla takip edelim. Bir sistemimiz var, hayırlı uğurlu olsun. Ancak ne kadar kar yapacağı henüz belirsiz. Çarşambaya kadar, modeller her türlü senaryoyu deneyecekler. Afet verecek, burun kıvıracağımız çıktılar olacak, o nedenle temkinli olalım. Çarşambadan itibaren artık işin rengi belli olur, kapı önü hesapları başlar
Şuanki izlenim 2012 Ocak sonu-Şubat başı görüntüsü vermektedir. Ancak bu sisteme hatta 2017 Godzillasına abi çektirme potansiyeline de sahiptir. Sükunetle takip edelim. Zira 48 saat içine girdiği zaman bile dramatik değişimler gördük.
Modeller çok güzel, değişecek hepsi ama bu değişimin daha da olumlu olması tek temennimiz.
İtalya riski görmüyorum. Zira Nao nötre yakın pozitif. Bu durumda İtalya zorluk çıkarmaz. Ancak soğuklar geniş çaplı ve güçlü. Geniş alanı etkileyecek. O nedenle İtalya taraflarına ucundan etkilenir. Ama sistemin ana merkezi Balkanlar ve Marmara olur.
-
Çok havaya girmeyin yinede gfs dansözdür üzülürsünüz kendinizi kötüyede hazırlayın her zaman
Hocam ben bu saatten sonra kendimi kötüye hazırlayamam şu vadedede kar ihtimali diyagramda %90 burdan dönerse ben bırakırım bu işi
-
GFS kar miktarını biraz törpülüyebilir. Yeterki gelsin.
-
İstanbul gömüldü
İstanbul Aydos kayak merkezi açıldı (!)
-
Bu sistem için şuan ki tabloda, istanbul için 6 ocak 2017 sisteminden daha güçlü bir sistem diyebilir miyiz?
-
Şuan ki tabloda, istanbul için 6 ocak 2017 sisteminden daha güçlü bir sistem diyebilir miyiz?
Şu güncellemeye göre rahatlıkla deriz
-
Biri kar durunca haber versin
-
6 Ocak sisteminin 2 katı oldu bile bu güncellemede
-
Mükemmel İstanbul yer yer 1 metre kar aldı güncellemede
-
İstanbul kıyı kesimler 50 cm'i devirdi bu güncellemede
-
Çözünürlük yerlerde ama yine de atayım
-