- Resmi Gönderi
Red Fox hocam 14 sonrası önemli değil mi zaten 14 sonrası daha sert Sibirya kökenli soğuklar geliyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRed Fox hocam 14 sonrası önemli değil mi zaten 14 sonrası daha sert Sibirya kökenli soğuklar geliyor
Red Fox hocam 14 sonrası önemli değil mi zaten 14 sonrası daha sert Sibirya kökenli soğuklar geliyor
Bir önümüzdeki yemeği yiyelim de sonraki menülere bakarız.
Bir önümüzdeki yemeği yiyelim de sonraki menülere bakarız.
Bu haliyle bile gelse İstanbul örtüyü alacak gibi duruyor. Dileğimiz bunca senelik boşa giden umutlardan sonra şöyle çok sağlam bir sistem alabilmek tabi. Yer soğuğunun gücü saolsun siklonun yağışı direkt kar olarak düşüyor en azından
Bu haliyle bile gelse İstanbul örtüyü alacak gibi duruyor. Dileğimiz bunca senelik boşa giden umutlardan sonra şöyle çok sağlam bir sistem alabilmek tabi. Yer soğuğunun gücü saolsun siklonun yağışı direkt kar olarak düşüyor en azından
Bence bu sistemde kimse GFS'yi takip etmemeli, İtalya riskli tüm sistemlerin galiba hep ECM olmuştur
Herkes kara odaklanmış amma dikkaat pts gece acayip lodos fırtınası var hızı şu an için 90 100 km yi bulabilir. Bu geceki gfs için diyorum.
lodos fırtınsı her daim olabılırde,bu boyutta kar ıhtımalı cok nadır hocam.bu yuzden yani
Ben bir ayrıntıya işaret ettim sadece
180-190 saat hiç sağ sol yapmadan gelen siklon olur mu sabırlı olalıö.72 de bile siklon rotası değişir ki bu sene artık bunu anlamış olmalıyız..
Bence bu sistemde kimse GFS'yi takip etmemeli, İtalya riskli tüm sistemlerin galiba hep ECM olmuştur
Ben halen GFS nin neden takip edildiğini senelerdir anlamadım
Stocholm sendromu?
Bunu @EmreTEMUR abiye sorsak o bilir.
Stocholm sendromu?
Öğrenilmiş çaresizlik de denebilir. :D
gfs daha batılı geliyor arkadaşlar sanırım..
Kuru soğuk bize yaramaz ne barajlara yara r ne hayvanlara ne evsizlere
En soğuk 850 hpa senaryosu ( -22 )
En düşük yer seviyesi sıcaklığı senaryosu ( -13 )