Ben EFSANE ile KESTANEYİ orta noktada buluşturacağım izninizle. EFSANE sistemlerde Kuzinede KESTANE iyi gider.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Eğer gfs akşam güncellemesi en sıcak senaryo ise çok iyi
-
CAn beye mesaj atacam özelden ama olmuyor bir şey soracaktım Harunsalman denen arkadaşın mesajları sürekli gizleniyor sebebi nedir acaba sadece merak cevap verirse yönetici arkadaşlar özelden sevinirim sonra bu mesajımı silebilirsiniz.
-
GFS 12Z DİYAGRAMIgraphe3_10000___28.9497_41.0138_Istanbul-2.gif
Ana çıktı napıyosun kardeşim oralarda gelsene aşağı bir şey denicez :D
-
- Resmi Gönderi
CAn beye mesaj atacam özelden ama olmuyor bir şey soracaktım Harunsalman denen arkadaşın mesajları sürekli gizleniyor sebebi nedir acaba sadece merak cevap verirse yönetici arkadaşlar özelden sevinirim sonra bu mesajımı silebilirsiniz.
Seni engellemiş olabilir hocam
-
- Resmi Gönderi
tarantula kendisini engellemiş olabilirsiniz. Ya da o sizi engellemiştir.
-
Engellemiş beni sağolsun neyse sorun değil canım tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış diyeyim biraz havamı atayım bunlar boş işler hiç sorun değil.
-
GFS 12Z DİYAGRAMI
Ana çıktı napıyosun kardeşim oralarda gelsene aşağı bir şey denicez :D
Bu arada kontrolün 500 hpa soğuğuna skala yetmemiş -47 falan sanırım
-
resmi atsana -47
-
sonunda ecmwf dayanamadı
-
Ilikcilara selam olsun o sene bu sene
-
Gece gfs kara gömerse balkonda uyuma kararı aldım.
-
Ilikcilara selam olsun o sene bu sene
Bakıyorum da 2 gün modeller iyi gitmeyince yine gelmişsiniz :D
-
İnşallah soğuk hava dalgası gelirde yüzümüz güler
-
76EA745D-65DE-4406-84D3-36883B7E92E5.png850hpa sıcaklığını kafaya takanlar için söylüyorum 2017 sisteminin istanbul için en soğuk saati arşivden aldım.
Yani soğuklar sibirya olduğu sıcaklık sorunu olmaz hatta ilerleyen güncellemelerde daha soğuk ana çıktılar görmemiz de zor değil
Önemli olan şuan kara gömülmek
-