850 de -3-4 c fark eder sadece ben geçen de belirttim bunu. kafaya takmayın -10 da gelse iş yapar ama tabi alıştınız -16/18 leri görmeye sistemin - 12-13 civarıyla gelmesini bekliyorum
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
resmi atsana -47
Abim atacaktım ama 500hpa haritasını bulamadım controlün ama diyagrama göre -45 in bile altında olduğu net
-
Abim atacaktım ama 500hpa haritasını bulamadım controlün ama diyagrama göre -45 in bile altında olduğu net
500 hpa diyagramı böyle
-
850 de -3-4 c fark eder sadece ben geçen de belirttim bunu. kafaya takmayın -10 da gelse iş yapar ama tabi alıştınız -16/18 leri görmeye sistemin - 12-13 civarıyla gelmesini bekliyorum
hocam gecen -12-13 geldi yağış çok sıkıntıydı bu sistemde yağış sorunu yaşarmıyız
-
Bugün olucak lodos fırtınasına dikkat edelim.
Çanakkale ve Edirne'de rüzgarın hızı 120 km/h'lara çıkabilir.
İstanbul Balıkesir Bursa ve Trakya'dada lodos şiddetli.
-
Gece gfs kara gömerse balkonda uyuma kararı aldım.
-
bu kar haritalarında avrupa yakasını bıçak gibi kesiyor =D
-
bu kar haritalarında avrupa yakasını bıçak gibi kesiyor =D
Yağıştan dolayı şuanlık yağış icin erken onun için vakit var
-
hocam 2004 gibi bi kar görme ihtimali varmı bol rüzgarlı tipili konumum başakşehir bu arada
-
hocam 2004 gibi bi kar görme ihtimali varmı bol rüzgarlı tipili konumum başakşehir bu arada
Efsane de olabilir beklentimizi karşılamayan bir sistemde olabilir 3 4 gün sonra netleşir
-
yine karadeniz bastan sona almis basini gidiyor batidada duzgun yagis yok dune kadar 60 cm ola yerler bitik kocarli 130 cm diyordu 47 cm indirdi karadenize verdi cosguyu
-
yine karadeniz bastan sona almis basini gidiyor batidada duzgun yagis yok dune kadar 60 cm ola yerler bitik kocarli 130 cm diyordu 47 cm indirdi karadenize verdi cosguyu
Dahada düşebilir. Türkiye sıcak bir coğrafya. Sıcağı seven ülkeyiz. Her zaman beklentiyi az tutalım.
-
gelen sistemin 2017 den çok daha etkili olcağına inanıyorum o zamanda 5 gün önceden en az 20 cm yağar demiştim şimdi ise 30 cm geçer sahil bölgeleri bile hade hayırlısı yarına netleşir herşey 87 değil 2021 konuşulur bundan sonra
-
İstanbullular sabahki gfs de 264 h bakın eğer yağış Kar olarak düşerse çok yoğun kar yağışı olur
-
İstanbul olarak sıcaklık sıkıntısı olacağını sanmıyorum tüm modellerde en az -10 girişi var yağış çok önemli inşallah kuru soğuk yemeyiz.
-