Aynen Google hava durumuda yakın vade tahmin olarak başarılı
Benim bildiüim google weather.com dan alıyor weather.comda gfsnin ortalamasından yararlanarak tahmin yapıyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAynen Google hava durumuda yakın vade tahmin olarak başarılı
Benim bildiüim google weather.com dan alıyor weather.comda gfsnin ortalamasından yararlanarak tahmin yapıyor
Sistem 850 pha da -7 ile giriş yapıyor -12 bandı bile var
Aynen ben googledan baktım pazardan perşembe sabah 5 kadar (vade bu zamana kadar devamı olur inşallah) kar gösteriyor aralıksız
Sistem 850 pha da -7 ile giriş yapıyor -12 bandı bile var
Hocam şu anki görüntüde 2m sıcaklığı nasıl olr sizce geçen sistem soğuk çok kuvvetliydi
-7 Kadıköye yetmez ha Ümraniye zaten aldı alacağını şu görüntü Kadıköy'de sulu kar kky yapar sistem gelince görürüz zaten ama soğuğun arkası zayıf çekirdek çok kuzeyde
Sistem sibirya kökenli yer seviyesi daha soğuk oluyor sibirya sistemlerinde
-7 Kadıköye yetmez ha Ümraniye zaten aldı alacağını şu görüntü Kadıköy'de sulu kar kky yapar sistem gelince görürüz zaten ama soğuğun arkası zayıf çekirdek çok kuzeyde
Bu konuda haklısınız , Bizi de haklı eden hususlar var mesela daha yarın ve çarşamba gününden sonra şekillenir diyelim fakat son 24 saate kadar karışık gene moralini bozma gene de
15 ocak sistemi gibi son anlarda kötüleştirmesinde sistem gümbür gümbür gelir
Sinan abi o Kar haritası ecmwf miydi
Sinan abi o Kar haritası ecmwf miydi
Evet mgm kky koyar bugün hazır olun
Evet mgm kky koyar bugün hazır olun
Kky koymaz bence koysada başka bir güne kar koyar 30 cm kar vermiş
Hatta mgm çarşamba veya perşembe güncellemesinde ecmwf böyle iyi giderse yoğun Kar koyar
Hocam şu anki görüntüde 2m sıcaklığı nasıl olr sizce geçen sistem soğuk çok kuvvetliydi
ayın 13 de 0/ 3 arası
14 1/ 2 arası
15 -3/ 0
16 -3 /1
17 2/5
18 7 /3
Yarın daha güzel olacak çıktılar..İlk sistem örtü ile geliyor arkası daha iyi görünüyor..Eldiven atkı hazırlansın
EPS kar haritası var mı
Örtü ? Kadıköy için havada kar olur anca şu görüntüde yer seviyesine bakmadınız sanırım tmm sibirya ama karayel yok direkt poyraz var
Baktım 2 gün gündüz dahi 0 geçmez