istanbulda cumartesi gecesi yağışlar kar a dönebilir yani
Şimdilik erken ama Ecmwf'ye göre 13 Şubatta İstanbul'un çoğu yeri için kar şartları uygun 0 derece yağışa bağlı olarak kar düşer
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturistanbulda cumartesi gecesi yağışlar kar a dönebilir yani
Şimdilik erken ama Ecmwf'ye göre 13 Şubatta İstanbul'un çoğu yeri için kar şartları uygun 0 derece yağışa bağlı olarak kar düşer
Ecmwf yi takibe devam ettim ve şunları fark ettim kar yağışının en fazla olduğu saatler 15 Şubat gece saatleri İstanbul'un çoğu yeri 1-0 dereceleri arasında ve sahiller 10 cm yüksekler 20-25 cm yerde tutan kar alıyor
Yeni denver şile olacak
benim anlamadığım hava 1-2 derece bandındayken kar yere nasıl yapışacak ?
Hava 1-2 derece bandında olmayacağı için :D :D
Sanarsın sistemin nasıl geleceği tam belli onu tartışıyoruz :D
Hava 1-2 derece bandında olmayacağı için :D :D
ecmwf 1-2 derece bandında veriyor gfs de keza 0-1 derece bandında veriyor o tarihlerde karayel yok
ecmwf 1-2 derece bandında veriyor gfs de keza 0-1 derece bandında veriyor o tarihlerde karayel yok
Tamam
Valla Hocam sizi anlayamadım, trollüyorsanız söyleyin bilelim. Trollemiyorsanız bilgilerinizi lütfen kontrol edin.
gfs oglen guncellemesi karadeniz efsanesi vermis yine izleyen taraf olmayız umarım.
Valla Hocam sizi anlayamadım, trollüyorsanız söyleyin bilelim. Trollemiyorsanız bilgilerinizi lütfen kontrol edin.
trollemiyorum ki yer seviyesinin 0 altına düşeceğini ecmwf gibi bir model öngöremiyor mu sistemin ilk girişi aynı 16 ocak cumartesi günü gibi
gfs oglen guncellemesi karadeniz efsanesi vermis yine izleyen taraf olmayız umarım.
İsmine yakışır bir sistem geleceğine dair emareler mevcut. Her zaman dedim, Gfs takip etmem. Ecmwf, İcon, Gem bakarım kafam rahat olur. Özellikle vade yaklaştıkça İcon daha önemli bence.
İsmine yakışır bir sistem geleceğine dair emareler mevcut. Her zaman dedim, Gfs takip etmem. Ecmwf, İcon, Gem bakarım kafam rahat olur. Özellikle vade yaklaştıkça İcon daha önemli bence.
insallah hocam da dogulama trendi boyle devam ederse işimiz zor.
Abilerim havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun..
Sözün özü bu vesselam.