biz ne edelim dersin :'D
Gem gibi gelmesini dileyeceğiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbiz ne edelim dersin :'D
Gem gibi gelmesini dileyeceğiz
İstanbul için gem mükemmel
İSTANBULlular artık gfs takip etmesin. İnsanın moralini bozuyor =D
Gefs ortalamaya batılama var çok barız
Sıkıntı oldu bu guncelleme
Gfs ana senaryo çöp.yarın akşamı bekleyin
dediğime geliyor modeller yavaştan 6 ocak 2015 bekliyor istanbulu
Ama Gfs izlandayı bir kere daha şişirmişti diğer güncellemede düzeltmişti canınızı sıkmayın
Önemli olan Ecmwf İcon Ukmo (ne kadar bu sene başarısız olsada) gibi modeller bunlar sınırlı alanı daha iyi çözerler
Önemli olan Ecmwf İcon Ukmo (ne kadar bu sene başarısız olsada) gibi modeller bunlar sınırlı alanı daha iyi çözerler
Kısa vadede Iconun başarısı çok iyi ve şu anda İcon Ukmo ve hatta GEM gayet iyi çıktılar sundu İzlanda AB'sini GFS çok şişirdiği bariz açık bu güncellemede. Yani sorun yok diğer güncellemede hemen değiştirebilir geçen akşamlarda da yaşadık.
Silivri'de şiddetli lodos fırtınası başladı. Hamleler ciddi anlamda evin cephesine vurup ses çıkaracak kadar güçlü.
Buraya birazdan gelir
Arnavutköy şiddetli rüzgar başladı
Bu rüzgar her yeri etkiliyor mu yoksa açık alanlar mı? Doğalgaz için uyarı veriyor mgm mesela etkileyebilir mi?
Bu rüzgar her yeri etkiliyor mu yoksa açık alanlar mı? Doğalgaz için uyarı veriyor mgm mesela etkileyebilir mi?
Bizim burda etkili özellikle Avrupa yakasında fazlaydı modelden baktığımda
Bakıyorum da 2 gün modeller iyi gitmeyince yine gelmişsiniz :D
Yanlis anlamissin kardesim sanirim. Ben ilikcilara selam olsun kac senedir onlarin istedigi oluyo, bu sene bizim senemiz demek istedim. Yani ates edicez haftasonu insallah