ECMWF Sıcak çıktı olduğu belli rahatlayalım üzülen arkadaşlara sakinlik diliyorum
Bende size sakin olmanızı öneriyorum hocam.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturECMWF Sıcak çıktı olduğu belli rahatlayalım üzülen arkadaşlara sakinlik diliyorum
Gayet mutluyum ben sıkıntı yok
Ayrıca Ömer dostumuza yüklenmenin anlamı yok. İsterse Sibirya'dan İsterse Antarktikadan gelsin 850hPa'da -8 derece sıcak olan Karadeniz'den esen TAM POYRAZ ile İstanbul'un 0 rakım sahillerine gün boyu yağan ama tutmayan kar izletir. -9 derece yine bir nebze daha iyi. Rakımı 50 üzerinde olan ve iç kesimlerde kalanlarda ise sıkıntı yaratmaz bir Sibirya yer soğuklu sistemde.
Eğer rüzgar bir şekilde Balkanlar yer soğuğunu yakalasaydı yani Yıldız-Karayel içerikli olsaydı o zaman -4 -5 de mis gibi tutan garanti bir kar yapardı.
Anlık, günlük yaşamam.
Hep bir adım ileriye,hep bir sonraki güne bakarım.Yasliyim ve bu konuda az çok tecrübem var.
Gelirse o zaman anı yaşarsınız iyi yada kötü.
Bizim elimizde olan bir şey değil hava işi.
Şöyle kısaca"Bir para gelecek evet,parayı cebimize koyalım az veya çok limit belli değil"
Sonrasını paraya göre bakarız
Gözüm 13 gecesi ile 15 akşamı arası yağışlarda orayı kaybetmeyeli gerisi gelir. Bu kadar yakın vadede bile 850hpa da sapma değeri çok yüksek
Sevim goş
icon modelinin tutarlılık oranı nedir? Ya da sadece bana mı berbat geldi? Biri yorumlayabilir mi?
İcon soğukları düzeltmiş
Gfs akşam
DEK durumunda bir değişiklik var mı? DEK lerden yararlanabilecek miyiz istanbul avrupa yakası olarak?
sabah ecmwf döndü mü değmeyin keyfimize
DEK durumunda bir değişiklik var mı? DEK lerden yararlanabilecek miyiz istanbul avrupa yakası olarak?
Dek ihtimali yüksek İstanbul için yarın gece daha da netleşir
Dek ihtimali yüksek İstanbul için yarın gece daha da netleşir
İzobarlar dek için süper değilmi ?
İzobarlar dek için süper değilmi ?
Gfs te mükemmel sağlam kütle getirir