Konumum icin godzillada ki gibi cm olur mu ?
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Cuma günüde kar ihtimali var
Bende öyle bişey duydum boğaz çevresi ve Anadolu yakası olabilirmiş havada kar olarak
-
Gecen seferki gibi ilk sistemi yagmur olarak alicaz gibi sicakliklardan dolayi
-
ECM paralel tam bize göre çıkmış çok iyi
-
Abiler böyle bişey olacak mı gerçekten
-
Abiler böyle bişey olacak mı gerçekten
Sicakliklar kiyida 2 derece gosteriyo sistem girdiginde yani yagislarin cok oldugunda , diger sikintida soguk cok oldugunda yagis kitligi var gerci o artar zaman var ama bakalim
-
Herzamanki senaryo ben kayaşehirdeyim sıkıntı yok ama sahil kesmi için berbat bi sisteme dönüşme ihtimali yüksek
-
- Resmi Gönderi
Herzamanki senaryo ben kayaşehirdeyim sıkıntı yok ama sahil kesmi için berbat bi sisteme dönüşme ihtimali yüksek
Ok
-
-
Sıcaklık güney sahiller için sıkıntı olsada yağıştada azalma var ab doğuladığı için
-
Daha önce arkasına sibirya çekirdeğini almış poyrazı hiç görmemişsin ne kadar belli
-
Hocalarımız kusura bakmayında yarın sistem giriş yapıcak deniyor hiç kimse konu açıp bilgi vermiyor hala burda amatör kişiler bende dahilim kendi kendimize yorumlar üretmek zorunda kalıyoruz hala mı belirsizlik var
-
- Resmi Gönderi
Hocalarımız kusura bakmayında yarın sistem giriş yapıcak deniyor hiç kimse konu açıp bilgi vermiyor hala burda amatör kişiler bende dahilim kendi kendimize yorumlar üretmek zorunda kalıyoruz hala mı belirsizlik var
Akşam soru cevap konusu açılıyor hocam
-
teşekkür ederim
-
Ecmye göre 850de pazar-çarşamba arası -8-9 bandında bir sıcaklık var. Çarşamba sağlam soğuk giriyor. Rüzgar da çarşambaya kadar poyraz. 2m sıcaklıkları bu tarihler arası sıfırın üzerinde. Bana 1 ay önce yaşadığımız sistemi hatırlatıyor. Poyraz etkisiyle hava yumuşayarak bilhassa Anadolu güney sahiller için çarşambaya kadar sıkıntı oluşturabilir gibi. Artık havada kar değil yerde kar görmek istiyoruz güney sahiller olarak.
-