- Resmi Gönderi
bir 2017 değil ama bir 15 ocak 2021 sisteminden daha iyi öyle bir durum şuan.
O sistemden her hali ile iyi. Yağış yönünde iyiyiz ve soğuk kırılması daha az.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbir 2017 değil ama bir 15 ocak 2021 sisteminden daha iyi öyle bir durum şuan.
hocam suan daha iyi demiyelim de üzülmeyelim sonra temkinli yaklaşmakta yarar var
Arnavutköy bolluca ve boğazköy biraz alçak bir yerdir. O yüzden Merkez ve hacımaçlı haraççı bahçayış hadımköy sazlıbosna tarafları bir tık daha her daim öndedir. Bu her siklonik etkili karda gözlemlenmiştir.
^yıl kaldıysan kesin bilirsin buraları. Ben mustafa kemal paşa tarafında oturuyorum. Yani Arnavutköyün en yüksek yerlerinden birinde.
Abi çok haklısın. Ama ben daha çok bekliyorum şahsen kendi bölgeme. Allah daha çok versin abi :D
Şimdi bir yere kafaya göre harita atmak ile olmaz. O yerin karış karış özelliklerini bilmek gezmek görmek daha nesneldir. O Yüzden 3.5 sene yaklaşık Arnavutköyde zamanı geçmiş birisi olarak arnavutköyün en tehlikeli yeri Merkezi ve çevresidir kar açısından bir de hadımköyün toki tarafları kışla tarafı. diğer yerlerden bahçayış dursunköy biraz çukurdadır. Yine aynı şekilde bolluca imrahor boğazköy biraz çukurda kaldığı için daha az kar alabilir.
Şimdi bir yere kafaya göre harita atmak ile olmaz. O yerin karış karış özelliklerini bilmek gezmek görmek daha nesneldir. O Yüzden 3.5 sene yaklaşık Arnavutköyde zamanı geçmiş birisi olarak arnavutköyün en tehlikeli yeri Merkezi ve çevresidir kar açısından bir de hadımköyün toki tarafları kışla tarafı. diğer yerlerden bahçayış dursunköy biraz çukurdadır. Yine aynı şekilde bolluca imrahor boğazköy biraz çukurda kaldığı için daha az kar alabilir.
Tehlike derken iyi yönden demi :d ?
hocam suan daha iyi demiyelim de üzülmeyelim sonra temkinli yaklaşmakta yarar var
Dostum emin olamayabiliriz Ancak bu sistemde bir tık daha sıcaklık artması modellede görünüyor da bence düzelecek o da .
benim tahminim kendi bölgeme 30cm ve üstü boğaz hattı 40 cm ve üstü anadolu yakasıda aynı şekilde
bu arada gfs yarın sabahki yağışlarda artışa gitmiş fragman güzel duruyor bakalım film nasıl olucak
^yıl kaldıysan kesin bilirsin buraları. Ben mustafa kemal paşa tarafında oturuyorum. Yani Arnavutköyün en yüksek yerlerinden birinde.
Bak unuttum Arnavutköyde Taşoluk toki tarafları ve ilçe emniyet tarafları da yüksek yerler bizzat ölçerdim uygulamadan sene 2012 felandı hey gidi günler.
tek dileğim 15 ocak sistemini geçmesi başka bir şey beklemiyorum
İnşallah 15 ocak sistemini daha ziyadesi ile geçeceğiz. Bir kere orada sıcaklık sorunu vardı. Burada biraz daha sıcaklık durumu iyi inşallah.
Yarın akşam İstanbul'a haritalı tahmin yaparım. Soru cevap konusunu da açarım.
Çok rahat geçer inşallah
Şimdiden bir ipucu vereyim, o 50 santim 1 metre tarzı uçuk değerleri unutun.
Sağlık olsun abi CAN