beratbircan burdan sorunuz hocam cevap er ya da geç gelecektir benim cevap vermem pek doğru olmaz
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Arkadaşlar uzun süreli bir kar yağışı göreceğiz bu muhteşem ve hâlâ efsane potansiyeli mevcut çok heyecanlı güncellemeler olucak
-
en son 5 sene önce görmüştün 30cm yi azcık şükret bence yoksa onu bile göremiceksin 5 sene daha
30 cm den şikayetçi değilim. Büyük potansiyel var iken 30 cm almaktan şikayetçiyim. Normal sistem gelse 30 cm çok iyi derdim. Ama kutuplar dibimize kadar gelmiş. Şimdi de adam akıllı kar alamayacaksak daha ne zaman alacağız? Umarım İstanbul tekrar bir sürpriz yaparda beklenenden fazla kar alırız.
-
30 cm'i küçük potansiyel olarak görenler olduğunu da öğrendik
-
arkadaslar istanbulda tipi gorurmuyuz?
-
arkadaslar istanbulda tipi gorurmuyuz?
Rüzgarın kuvvetli olduğu anlarda evet
-
Denizde bırakmış çoğu dek'i ona rağmen 30 cm iyi
-
42 cm vermiş konumuma iyi bence
-
30 cm'i küçük potansiyel olarak görenler olduğunu da öğrendik
Böyle bir potansiyele göre 30 cm az. 45 cm olsa on numara derdim. Çünkü sistem uzun vadeli. Uzun vadeli olduğu için çokmuş gibi gözüküyor.
-
42 cm vermiş konumuma iyi bence
Anadolu yakası mukemmel bence. Ama Avrupa yakası idare eder.
-
Bu pozitif enerjiniz beni de mutlu ediyor inşallah güzel sistem alırız
-
Ben istanbul için pazar günü sıcaklık sıkıntısı olacağını sanmıyorum belki alçak kesimlerde örtü biraz cıvık olabilir.Çünkü önceden hava soğuyacak ve rüzgar her ne kadar poyraz olsada karadeniz üzerindeki 850hpa sıcaklıkları -10 civarında bu da sıcaklık sıkıntısı ortadan kaldıracaktır bence. (Vaktim boştu ncepten biraz arama tarama yaparak bu kanıya vardım)
-
- Resmi Gönderi
Ben cuma sabahı sürprizini bekliyorum
-
- Resmi Gönderi
Pazar günü için tahmin gelecektir anadolu yakasında sıcaklık sorunu yaşanabilir ve alçaklarda
-