İyi akşamlar herkese . Bakırköy Yeşilköy ne olur en kötü ve en iyi ihtimalle ? ?
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
En temizi boğaz hattı avrrupaya gelen bizimdir anadoluya gelende aynı şekilde
-
990 mb sayesinde dengelendi. ama kısa sürüp gidiyor. Ben avrupa yakası için olumlu bişey görmedim. Gören var mı arkadaşlar sistem süresi kısıldı. Soğuklar kısıldı.
Aynı yağışı kısa zamanda verdi. Pazar'ı sorunsuz geçirelim. Gerisi Allah kerim.
-
hocam sabahki yağışta örtü alırmıyız ?
-
990 mb sayesinde dengelendi. ama kısa sürüp gidiyor. Ben avrupa yakası için olumlu bişey görmedim. Gören var mı arkadaşlar sistem süresi kısıldı. Soğuklar kısıldı.
30 cm kar verecek bir güncellemeye bile laf yapıyorsun bugünden beri.. okuyan arkadaşlar da kötü güncelleme vs zannedebiliyor bu tarz yorumları bu sayfada yapmayalım yanlış anlaşılma olabilir lütfen rica ediyorum
-
- Resmi Gönderi
Seni Afrika'ya yolluyoruz o zaman
-
Kütleye bağlı ani örtüler olabilir
-
Aynı yağışı kısa zamanda verdi. Pazar'ı sorunsuz geçirelim. Gerisi Allah kerim.
Evet kısa vadede olumlu gelişme. Devamında sistem süreside uzarsa müthiş olur.
-
Kütleye bağlı ani örtüler olabilir
yağış öğleden sonraya doğru kesermi hocam
-
Allah aşkına 12 şubattan 17 şubata kadar siklonik kar etkisi. 17 - 20 şubata kadar deniz etkisi kat toplam nerdeyse 8 günlük sistem. Ney nasıl kısaldı. Ha metre kar görmeyebilirsiniz. Ama illa ki 20 cm 30 cm kar görme şansınız var total de üzeri bile olabilir.
-
yağış öğleden sonraya doğru kesermi hocam
Poyraza çevirdiği an biter
-
Sabahki yağış da sıcaklık sorunu olabilir. Şuan sabah 9 gibi Max 850 hpa da - 6 durumu varken bu durum ögle vakti anca - 10 a çıkıyor yağış durumuda çekilmiş duruma geliyor.
-
Arkadaslar dekler yağış haritasinda.gozukmuyordu dimi?
-
Sabahki yağış da sıcaklık sorunu olabilir. Şuan sabah 9 gibi Max 850 hpa da - 6 durumu varken bu durum ögle vakti anca - 10 a çıkıyor yağış durumuda çekilmiş duruma geliyor.
Yani diyorsun ki yağışın güçlü olduğu anlarda kar güçsüz olduğu anlarda ise yağmur olarak alırız
-
Poyraza çevirdiği an biter
teşekkür ederim iyi geceler
-