- Resmi Gönderi
Hocam allah aşkına ben ne yaptım şimdi. Ne dedim kötü. Üstümr çok geliyosun Hocam bak yapma.
Sinan abi sistemi getir diyorsun sinan abinin elinde olan bir şey değil bu ve bu dediğin de günah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam allah aşkına ben ne yaptım şimdi. Ne dedim kötü. Üstümr çok geliyosun Hocam bak yapma.
Sinan abi sistemi getir diyorsun sinan abinin elinde olan bir şey değil bu ve bu dediğin de günah
Hocam allah aşkına ben ne yaptım şimdi. Ne dedim kötü. Üstümr çok geliyosun Hocam bak yapma.
Üstüne mi geliyorum? =D=D
Sinan abi onun olmayacağını biliyor. Ve şaka maksatla. Söylediğimizde anlamıştır. Hocam.
esenyurt kaç cm tutucak bilginiz varmı
Hocam burdan sorabilirsiniz.
hocalarım konumum adına geçtiğimiz sistemden daha iyi bir kar örtüsü alır mıyım yani 15 ocak sistemini geçer miyiz ?
Geçme ihtimaliniz geçmeme ihtimalinden daha fazla
Sinan abi onun olmayacağını biliyor. Ve şaka maksatla. Söylediğimizde anlamıştır. Hocam.
Önünde bir sistem var o sistemde kar alıp almayacağına bakmayıp neden sondaki sisteme bakıyorsun anlamış değilim millet havada görmek için her seyini verir sen aç gözlülük yapıp daha cok kar istiyorsun hoş bulmuyorum bunu
Önünde bir sistem var o sistemde kar alıp almayacağına bakmayıp neden sondaki sisteme bakıyorsun anlamış değilim millet havada görmek için her seyini verir sen aç gözlülük yapıp daha cok kar istiyorsun hoş bulmuyorum bunu
Bugün de yağdı İzmit'e ayriyetten
arkadaşlar fark ettiniz mi iki sistemdi can abi haritalı tahmin yapınca modeller bozmaya başlıyor =D=D CAN abi pzt günü işler lehimize değişmezse revize edecek misiniz haritayı ?
arkadaşlar fark ettiniz mi iki sistemdi can abi haritalı tahmin yapınca modeller bozmaya başlıyor =D=D CAN abi pzt günü işler lehimize değişmezse revize edecek misiniz haritayı ?
Modeller bozulmadı ki hocam aynı
hocam 1-2 gün önce pazardan cumartesiye kadar kar veriyordu modeller
hocam 1-2 gün önce pazardan cumartesiye kadar kar veriyordu modeller
Ben önümdeki sisteme bakıyorum arkasına başka zaman bakarım modeller istikrarsız
Arkadaşlar tamam ortam gerilmesin sakin olalım
Beyler sakin. Gerek yok böyle şeylere.
Nasıl bozulmadı allah aşkına :D 4-5 gün önceki modeller ile şimdiki aynı değil.
Nasıl bozulmadı allah aşkına :D 4-5 gün önceki modeller ile şimdiki aynı değil.
Bozulma olduğu kesin de çöp olmadığı da kesin aynı zamanda :D