Son günlerde gece güncellemesinde hep böyle yapıp bozuyor ve sabah güncellemesinde düzeltiyor fark ettiyseniz, birde yarın sabah bakarız modellere
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Arkadaşlar anı yaşayın bırakın cm işini. Öyle böyle örtü oluşacak keyfini çıkarmaya bakın. Beni şimdiden 2. sistem heyecanı sardı asıl büyük balık o. Bi sistemi yaşarken 2.sini takip edeceğiz muazzam bir şey.
-
Trollük demekki her sitede mevcut çok garip bir insan neden böyle bir şey yapar ?
-
Benim açımdan sahil kesimler en az 15-20 cm alacaktır. Şüpheniz olmasın
-
Istanbul keyfini cikarin ?
-
ens meteograma nerden bakabilirim acaba bilgilendirecek varmı bide bu meteogramın tutarlılık yüzdesi ne kadardır bilen varsa yazabilirmi ben foruma yeni üye oldumda
-
- Resmi Gönderi
ens meteograma nerden bakabilirim acaba bilgilendirecek varmı bide bu meteogramın tutarlılık yüzdesi ne kadardır bilen varsa yazabilirmi ben foruma yeni üye oldumda
Hoşgeldiniz, İyi geceler
Cevap gelir yazar arkadaşlar
-
Selamlar şile için ne olur ne bekliyorsunuz?
-
- Resmi Gönderi
Selamlar şile için ne olur ne bekliyorsunuz?
Aleykumselam,Sorunuz burda da kalsın birde CAN soru cevap eder konusunda
Bu alttaki konuya da yazıverin size zahmet.
-
Ücretli verileri günlük atıyoruz uzman model konusundan takip edebilirsiniz.
-
- Resmi Gönderi
Bende bu var işinizi görür mü bilmem
Tutarlılık yüzdesi ne ne değil yorum yapamam
https://www.ecmwf.int/en/forecasts/c…nited%20Kingdom
Birde bizim paylaşımları takip edersiniz,bı göz atarsınız
Tahmincilerin Model Analizleri ve Harita Paylaşımı
-
Bende bu var işinizi görür mü bilmem
Tutarlılık yüzdesi ne ne değil yorum yapamam
Ens=Ecmwf ikisinin de tutarlıkları benziyor neredeyse aynı
-
Geceye nazaran daha iyi değil mi ?
-
- Resmi Gönderi
-
Bu saatten sonta atmosfer konusacak ornegin kimse suan karbuk ve bartinda kar bekliyormuydu mgm acik demis bugune acin kameraya bakin acikmi kar yagislimi her sey model degil sin dakika modellerinde kac kere gumleyil.atmosfere teslim oldugunu gordum anlik ufak bir degisim ufak bir ruzgar yone degisimi her seyi erkiler yaslanin arkaniza carsamba aksam kadar olan kismin once bir tadini cikarin daha sicakliklarda bile yanildilar tum istasyonlar beklenden soguk gidiyor .
-