Ümraniye bahçedeki çimler beyzladı araba üstleri beyaz çatılar beyaz ve bunlar toz karla oldu sadece
Ve daha girmemiş asıl kısım en az bunun 3 katı bir yağış var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÜmraniye bahçedeki çimler beyzladı araba üstleri beyaz çatılar beyaz ve bunlar toz karla oldu sadece
sabah 9 dan sonra vaziyet alın hocam
Gece 3 kadar yogunluk beklemeyin herşey saat 03:00 ten sonra değişecek.
hocam ben şu beyazlamayı gördüm ya bu sisteme bir yükseldim orda işte güvenim tam hedef 30 cm
Yarın sabah saatleri ile öğleden sonrası arası ŞOV var ŞOV.
Kar çok güzel yağıyor Allah'a şükür. Ama bu yağışı görünce aklıma 6 şubat 2020 sistemi geldi. Sabaha 15 cm kar bekleniyordu konumumda sabah kalktığımda ıslak yerleri görünce çok kötü olmuştum 3 gün etkisinden çıkamamıştım...
Sancaktepe te tipi şeklinde kar yağıyor fakat tutma adına olumlu Bi durum yok.
Evet tutmada bi sikinti var
Marmara denizinden yesiller geliyor. Sabir..
beylikdüzü
Sıcaklık radarda ki cepheyi sıkıntıya sokabilir. Şuan - li degerler oldugu için yağış toz halinde tipi şeklinde devam edecek.
Marmara denizinden yesiller geliyor. Sabir..
hocam sende gececisin bugun
Screenshot_20210214_002935.jpg
Buraya dikkat. Bu kısmı takip edelim.
Sıcaklık radarda ki cepheyi sıkıntıya sokabilir. Şuan - li degerler oldugu için yağış toz halinde tipi şeklinde devam edecek.
sıcaklığın kaç olması lazım hocam
Kar çok güzel yağıyor Allah'a şükür. Ama bu yağışı görünce aklıma 6 şubat 2020 sistemi geldi. Sabaha 15 cm kar bekleniyordu konumumda sabah kalktığımda ıslak yerleri görünce çok kötü olmuştum 3 gün etkisinden çıkamamıştım...
Kemal bu onun gibi hüsran olmayacak inşallah.