Ama en koyu yeşil hala denizde İstanbula gelmeyebilir gelirse de Kocaeli yakın kesimlere gelir
Ben alacağım sanırsam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAma en koyu yeşil hala denizde İstanbula gelmeyebilir gelirse de Kocaeli yakın kesimlere gelir
Ben alacağım sanırsam
kar taneleri biraz irileşdi
Tipi kuvvetlendi yerler beyazlıyor ( kartal )
Bende de tipi gibi ama taneler ince
esenler 3 cm tuttu
Bende de tipi gibi ama taneler ince
Geliyor hocam ?
Sultangazi -0,1 derece çok garip. MGM istasyonu farklı bir yerde sanırım. Bize yakın çoğu yer -1 derece biz 140 metrede olmamıza rağmen 0 dereceyiz.
Niye böyle yağıyor beklenen bu muydu? Beni açıkçası bu duruma göre ümraniye 6-7 cm tutsa mutlu eder o zaman. Hala toz şeklinde ama yoğun yağıyor. Beklentimin çok çok çok altında
Niye böyle yağıyor beklenen bu muydu? Beni açıkçası bu duruma göre ümraniye 6-7 cm tutsa mutlu eder o zaman. Hala toz şeklinde ama yoğun yağıyor. Beklentimin çok çok çok altında
bende ümraniyedeyim suan 5 cm var burada şaka mısınız ?
demek istedigim işaretlediğim yerden yeşil kutlerer ilk önce avrupa yakasına sonra anadolu yakasına sert bi şekilde gelecek..
demek işaretlediğim yerden yeşil kutlerer ilk önce avrupa yakasına sonra anadolu yakasına sert bi şekilde gelecek..
sarı kütle görür müyüz ?
Taneler irileşti yağış tipiyle doğru ilerliyor
arkadaşlar sistem zaten pazar günü öğleden sonra yoğundu daha dekler girmedi leyfi yaşasanıza maşşallah ne güzel yağıyor işte
Henry Ford sen bu sistemde tatile çıksan daha iyi olur ??
bende ümraniyedeyim suan 5 cm var burada şaka mısınız ?
Bizim burada 2-3 anca var. Şaka mısınız derken ayrıca? Nasıl bi üslup bu