- Resmi Gönderi
ne diyosun bizim buraya 2017 den eser yok gibi su an ama düzelir inş
2017 gibi olacak diye kim dedi bizim sitedeki tahmincilerden yahu? Milletten duyup şuraya yazılır ya ben de onu anlamam.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturne diyosun bizim buraya 2017 den eser yok gibi su an ama düzelir inş
2017 gibi olacak diye kim dedi bizim sitedeki tahmincilerden yahu? Milletten duyup şuraya yazılır ya ben de onu anlamam.
Küçükçekmece kaç cm olur?
ben kendi yorumumu yaptım kimseden öyle bişey geldi demedim ki kendi kendime karsılastırma yaptım sadece yanlıs anlasıldı galiba
istanbul radarı düzgün göstermiyodu dimi kütleleri bursadan takip edeyim mi ?
ben kendi yorumumu yaptım kimseden öyle bişey geldi demedim ki kendi kendime karsılastırma yaptım sadece yanlıs anlasıldı galiba
Aman hocam. Beklentiyi tavan yapmayın sonra siz üzülürsünüz
daha sistem gireli 2 saat oldu sakin olun
CAN hocam sence öğlen 2-3 gibi sıcaklık sorunu yaşanırmı her iki yakadada
Aman hocam. Beklentiyi tavan yapmayın sonra siz üzülürsünüz
4 seneden sonra 15-20 ye okeyim ben toplam ya
sıcaklık -1.1 den -0.6 ya yükseldi
Şimdi size bir soru soruyorum konumuma göre cevap verin lütfen
Ben hafta içi her gün kursa gidiyorum oradaki hocam eğer 20cm i geçerse tatil olur dedi sizce nolur bu hafta :memnunseytan:
Öğlene kadar sıcaklık yükselecek galiba anlık 0.1 derece
Bence okullarla ilgili MEB açıklama yapar yoksa okul yöneticilerine kalsa 7/24 okul olur
Şimdi size bir soru soruyorum konumuma göre cevap verin lütfen
Ben hafta içi her gün kursa gidiyorum oradaki hocam eğer 20cm i geçerse tatil olur dedi sizce nolur bu hafta :memnunseytan:
Üstü kapalı cm mi soruyorsunuz hocam Can hocamızın tahmininde cm vardı ordan bakabilirsiniz
Ne yazıkki sıcaklık yükseliyor kar ciddi sekilde erime gösteriyor
Ne yazıkki sıcaklık yükseliyor kar ciddi sekilde erime gösteriyor
Cephe olan sistemlerde yağışın giris anında anlık sıcaklık değerlerinde değişimler normaldir