temizlenenb arabalar yeniden dolmaya başladı
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
temizlenenb arabalar yeniden dolmaya başladı
Burası da öyle.10 cm var.
-
Radar yanlış bence konumumda yeşil kütle yokken bile yoğun kar alıyor
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
atakoy sahil olarak cok guzel kar aliyoruz ama yollar tutmuyor. Cimler ve arabalarda 2-3 cm kar birikti
-
Sistemin başından beri söyledim beklentiyi düşük tutalım ne alırsak şükür. Bir çok platformlarda metreler cm ler konuştu site olarak biz bu yönde abartma durumumuz olmadı. Hep şükür edasıyla yaklaştık. 2 gün önce yaz havası vardı. Bu böyle devam etse çok daha üzücü olurdu. 5 cm almışız. 20 cm almışız farketmez yeter ki şükür edelim. Şuan metreler düşünenler zihniyetlerin şükürsüzlüğünü yaşıyoruz. Sistem güçlü soguklar etkisi ile geliyordu son anlarda bu durum bariz bozuldu elde kalan bu gece ki yağış ve en önemlisi salı çarşamba devam edecek dek yağışları. Bakıyorum da ona bile şimdi den dil uzatanlar olmuş yok 1 günlük dek 30 cm kar yapar yok şöyle yok böyle. Bırakın anı yaşayalım.
-
Hava sicak olmasaydı beklenenden daha fazla örtü olurdu. Yerler erimiş kar vıcık vıcık. Çimenlerde 15-20 cm var örtü.
-
Hava sicak olmasaydı beklenenden daha fazla örtü olurdu. Yerler erimiş kar vıcık vıcık. Çimenlerde 15-20 cm var örtü.
Bende herşey normal hocam. Videoda attım ordan bakabilirsiniz.
-
hic kesilmeden cok guzel yagiyor, sahillerde de tekrar tutmaya baslayacaktir..
-
Sistemin başından beri söyledim beklentiyi düşük tutalım ne alırsak şükür. Bir çok platformlarda metreler cm ler konuştu site olarak biz bu yönde abartma durumumuz olmadı. Hep şükür edasıyla yaklaştık. 2 gün önce yaz havası vardı. Bu böyle devam etse çok daha üzücü olurdu. 5 cm almışız. 20 cm almışız farketmez yeter ki şükür edelim. Şuan metreler düşünenler zihniyetlerin şükürsüzlüğünü yaşıyoruz. Sistem güçlü soguklar etkisi ile geliyordu son anlarda bu durum bariz bozuldu elde kalan bu gece ki yağış ve en önemlisi salı çarşamba devam edecek dek yağışları. Bakıyorum da ona bile şimdi den dil uzatanlar olmuş yok 1 günlük dek 30 cm kar yapar yok şöyle yok böyle. Bırakın anı yaşayalım.
Ben baştan böyleydim ve şuan örtü yok, kar tutmuyor ama üzgün değilim. Nasipte ne varsa.
-
Bende herşey normal hocam. Videoda attım ordan bakabilirsiniz.
Bi zahmet normal olsun Arnavutköydesin.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bi zahmet normal olsun Arnavutköydesin.
Onur. Kral valla üzüldüm adınıza. Ama İstanbul sahil kesimi hariç iyi kar aldı. Avrupa yakası tamamı aldı kar. Sadece Anadolu yakası sorun yaşadı. İnşallah dek yağışları kapatır arayı.
-
- Resmi Gönderi
Galeriye foto video atabilirsiniz
-
istanbul Sarıyer 0.7 derece çok güzel iri iri kar yağıyor ama eriyo ne zaman soğuyacak?
-