Ataköy Bakırköy için yorum alabilir miyim acaba?
Çimenler hariç örtü yok onlar da eriyor cünkü strese girdik
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAtaköy Bakırköy için yorum alabilir miyim acaba?
Çimenler hariç örtü yok onlar da eriyor cünkü strese girdik
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Kİm bu?
Yağış çok güzel ama sıcaklıklar kötü tekrardan 1° olduk. Örtü hızlı bir şekilde eriyor sabah kalktığımda daha fazla kar vardı yerde. Rakım faktörünün bir kez daha farkına vardık şuana kadar. Buna da şükür artık diyecek bir şey yok radarıda sıcaklığıda takip etmicem. Sözü ATMOSFERE bırakıyorum herkes eninde sonunda tatmin olur bu sistemden inşaallah ?
Kİm bu?
Castiello68 in ta kendisi hocam
Kİm bu?
Abi benim..
Castiello68 eline sağlık kardeşim.
Ah ah ah, fazla değil , 1 derece yüzünden kartopu oynayamıyoruz.. sahiller için yazık oldu. Zaten 3/4 yılda bir geliyor sistem, onda da 1-2 derece gibi basit rakamlarla üzülüyoruz... ama buna rağmen Allah a çok çok şükürler olsun, bunu da göremeyenler var??
kar dewam edicek mi
kar dewam edicek mi
perşembeye kadar kar şartları var genel olarak orta kuvvette
Sistem gireli daha yeni oldu ne bu acele perşembe öğleye kadar kar var asıl tutan kar bu gece yarın öğleden sonra salı çar gün boyu perşembe öğlene kadar hadi bana müsade.
kar dewam edicek mi
Evet yarın ve salı dek yağışları var
Bekletinizi yukarı çıkarmayın kar devam edicek yarın ve salı Dek yağışları halinde , güzel yağışlar olabilir
18:00 dan 500 hpa - 28 üst seviye sogukları giriş yapıyor. Sistemin İstanbul bölümünü etkilime bölümü şuan 500 hpa -22 ila - 24 arası.
Halen yer sıcaklığı diyenler var şaşırıyorum yahu havadan yagan kar yere değmeden eriyecek kıvamda.
Bu gece yarısı - 28 civarına kadar kademeli olarak girecek.
Ayrıca 16 şubat günü herşey gayet iyi 500 hpa en az - 32 girişi ile karadeniz de kütle show olabilir.