Mgm pzt. Salı yoğun kar verdi en az 15 cm daha eklenmesini bekliyorum
kac cm var pendikte
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMgm pzt. Salı yoğun kar verdi en az 15 cm daha eklenmesini bekliyorum
kac cm var pendikte
vay be ilk defa bu kadar yoğuj kar kar örtüsünün eridiğibi gördüm şuan boğaz hattında büyük taneli ve kuvvetli yağış var
kac cm var pendikte
Ben pendikteyken en az 5 vardı ama şuan sabiha gökçenin oralardayım yine en fazla 10 cm vardır ölçmedim
Bursa İznik rakımım 300 dek yağışlarından etkilenirmiyiz?
derbentte misin ?
Kurtköy de 8-10 cm kar var.
Devam.... Sinan başkanım
İstanbul da muhtemelen yarın da yoğun kar var. Salı çarşamba ve perşembe öğle saatine kadar aralıklı kar olacak gibi görünüyor. Aslında sistemin etki süresi boyunca toplamda 1 metre kar düşebilir ancak sıcaklık sorunu nedeniyle bunun 1/4 ü ya da 1/3 ü örtü olacaktır. Kısaca sıcaklık sorunumuz olmasaydı bu sistem İstanbul için yeni bir efsane olabilirdi.
20 cm dogrudur ama daha bismillah 1 günü daha sistemin 24 saate 20 cm kar mı verdi model sizin bulunduğunuz yere.
yarından sonra poyraz olmazsa rüzgar deklerde avrupa yakasında cok yaramaz.
Arnavutköy vs fotoğrafları geliyor gerçekten çok üzgünüm konumum adına.. 4 yıl geçti yine sistem alamadık 2017 den beri hiçbir şey yok
görseli galeriye atalım sonra silinmesin
Castiello68 çok güzel görüntüler accukda bize gönder
2 günlük duruma göre bakmışsınız işte ayrıca hangi model üzerinden baktığınız aşina.
2 günlük duruma göre bakmışsınız işte ayrıca hangi model üzerinden baktığınız aşina.
24 saat olarak baktım icon :17.8 cm , gfs :18.1cm , ecmwf :15.4 cm veriyor bekleyip görücez bakalım beklentimiz yüksek
artık dek ola hayrola ben ümidimi kestim bu siklonik yağışdan