yarın günneş açma olmaz dimi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
pasakoy rakim 170,bundan iyisi Alemdag Resadiye bolgesidir,bizim 1.3 katimiz filan aliyor oralar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
dek vurunca burayı düşünemiyorum 10 cm kar var hazırda
-
Sokağım anlık.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Can abi
-
bu sıcaklık bana kafayı yedirtecek arkadaş 0.1 olmuştul tekrar artış 1 olmuş
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağışa bakın..
-
Sokağım anlık.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bende böyle istiyorum ya bizim sokak hep araba izi yer göxüküyor CAN hocam kar ne kadar devam eder bizim sokakta böyle olur ama devam etmesi lazım
-
Ümraniye hala muazzam yağıyo
-
Sahiller bizi çok üzdü çook, inşallah sistem sonuna kadar örtü görmek nasip olur. Bu görüntüleri sular içinde kalan sokaklarda izlemek çok üzücü.
-
Castiello68 sizin ora sıcaklık hep eksili değerde. Güzel tutmuş. Bizdede hava 0.5 derece olduğu için cıvık örtü. Sahiller daha kötü tabi.
-
Sahiller bizi çok üzdü çook, inşallah sistem sonuna kadar örtü görmek nasip olur. Bu görüntüleri sular içinde kalan sokaklarda izlemek çok üzücü.
Bazi canli kameralari takip ettim, sahillerde yagis ve ortu var siz tam nerdesiniz?
Karlakurek Sistemci7 siz kucukcekmecede nerdesiniz bilmiyorum ama en kar alan yerlerden denen gol etrafinda bile yagis ve ortu gozukuyor.
-
Bazi canli kameralari takip ettim, sahillerde yagis ve ortu var siz tam nerdesiniz?
Karlakurek Sistemci7 siz kucukcekmecede nerdesiniz bilmiyorum ama en kar alan yerlerden denen gol etrafinda bile yagis ve ortu gozukuyor.
cennet mahallesi
-
hocam kayaşehir nolur devamı varmı doyamıyoruz
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İstanbul'da Pazartesi sabah erken saatlerden itibaren başlayan DEK geçişleri Pazartesi akşamdan itibaren yoğunlaşıyor. Salı günü oldukça kuvvetli DEK yağışları var ve örtü kalan ilçelere 5-15cm, örtü almayan ilçelere ise 3-5 cm birikim yapabilir.
-