beylikdüzünde dek nolur
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam kaça düşmesi lazım tutması için 1 dereceyiz şuan ?
EN azından 0.5 civarı ve altı
-
- Resmi Gönderi
Bu uygulama hangisi
Windy
-
Arkadaşlar gerekse özel adreslerimden gerekse buradan bana serzenişlerde bulundunuz. İnanmadınız. Sorun değil. Kimse inanmak zorunda değil. Ancak yalan hayatımda asla yapmadığım ilk şeydir. Canınız sağolsun. Şu an MGM den arnavutköy için yağış miktarına bakarsanız 33.7mm göreceksiniz. 1mm 0.9/1.2cm ye denk gelir. Ben 1.2 den hesap edeceğim çünkü burada kar olarak başladı ve hiç erimesi. Hava hiç 0 derecenin üstüne çıkmadı. 33.7x1.2=40.44 cm yapar arkadaşlar. Zaten sizlere burada belirttiğim gibi 50 cm kar yağdı demedim. Biriken yerlere 50 santim olmuştur dedim. Yanlış anlaşıldıysam affola. Hakkınızı helal edin. İyi geceler ?☃️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
kutıplardan soğuk geldi yine olmadı :D:D
-
O kadar garip ki şuan çatıdaki karlar eriyor fakat kar kuvvetli. yerler tutuyor
-
Otobanda bile tekrar örtü oluştu
-
bizim kartal sahil bu şekilde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
bizim kartal sahil bu şekilde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Deklerle örtü alırsınız muhtemelen
-
Şaka mı yapıyorsun ataşehirde gökten kar topu düşüyor desek yeridir.
Fark ettiysen öğlen ki yağış kadar etkili değil dedim, şuan etkisiz demedim
-
Ah ah bi bize vurmadi su dekler inanilmaz gercekten
-
Benim konumumda rüzgarla yığıntı yapan yerler 40cm e dayandı
-
kayaşehir yoğunlaştı
-
Şuan baya hafifledi ümraniye şerifalide
-