Hocam sıcaklık sorunu tamamen ne zaman saat kaç gibi kalkar belki o zaman dek gelirse bana belki tutar
Bu gece sıcaklık sorunun biter
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam sıcaklık sorunu tamamen ne zaman saat kaç gibi kalkar belki o zaman dek gelirse bana belki tutar
Bu gece sıcaklık sorunun biter
DEK kütleleri uydu görüntüsüne yansıyor. İstanbul'u gün boyu özellikle de bu akşamdan itibaren sağlam DEK'ler vuracak. Yarın çok yoğun kar yağışları görülebilir.
Can abi abiha gökçen civarı şuan yerler Bi 5 cm falan tutmuş erirmi ve bu dekler gelirmi gelirse de örtü ne kadar olur tahminen
Can abi abiha gökçen civarı şuan yerler Bi 5 cm falan tutmuş erirmi ve bu dekler gelirmi gelirse de örtü ne kadar olur tahminen
Biraz erir, bilmem ki, bilmem ki. Radar takibi yapacaksın
Hocam sıcaklık sorunu tamamen ne zaman saat kaç gibi kalkar belki o zaman dek gelirse bana belki tutar
Hatta bak bu haritada görülüyor gece saatlerinde Karamürsel -1 -2 -3 derece civarlarında
0.6'yız :coksıcak:
Ecmwfde bir değişiklik varmı İstanbul adına
Ecmwfde bir değişiklik varmı İstanbul adına
Afrika yedik başka bişey yok.
Bunu beğenmeyenler de var ne biliyim
Şu sarı %100 gelecek
hava 3° şuan bir taraf güneş diğer taraftan kapanıyo baya rüzgar var
Yoğun kar başladı
Şaka bir yana , esas modellerde önce gözüküp sonra da yok olan 2. sistemi çok kötü kaçırdık.. perşembe giriş yapacaktı, pazartesine kadar 850 de -17 ler ve DEK ler ile istanbul 2. 2017 olacaktı... yazık oldu...
Daha sarı kütle gelmeden böyle olduk şimdi mahvolacak her yer