Ataşehir de gök gürledi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Birden fazla DEK bandı var sadece o kütleyi değil doğusunu da takip edin.
-
1dk içinde yollar bembeyaz oldu.
-
Konumumda radarda mavi-koyuyeşil gözüküyor, açık yeşili düşünemiyorum
-
Konumum etkilenir mi hocam?
Konum neresi bilmiyorum fakat kuzey kesimler fena olacak. İşaretle gösterdiğim kütle değil 1 saat sonra o kısımda oluşacak radara daha girmedi.
-
>>>WinteR<<< hocam konumunun üstünde çok güzel kütleler var, ortalama kaç saat güzel kar alırım o görüntüye göre ? Şuan çok güzel yağıyor ve yağan tutuyor
-
konumum kayasehir şanslımıyım
-
Konum neresi bilmiyorum fakat kuzey kesimler fena olacak. İşaretle gösterdiğim kütle değil 1 saat sonra o kısımda oluşacak radara daha girmedi.
Kusura bakmayın hocam.İstanbulda oturmuyorum,konumum Bursa İznik buralara gelir mi?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yine 1 dereceyiz Esenler şaşırtmıyor
-
>>>WinteR<<< hocam konumunun üstünde çok güzel kütleler var, ortalama kaç saat güzel kar alırım o görüntüye göre ? Şuan çok güzel yağıyor ve yağan tutuyor
Valla şuan yogunlukta bogaz hattı gibi duruyor. Şansa denk gelirseniz peş peşe gelen dekler var.
-
- Resmi Gönderi
Yine 1 dereceyiz Esenler şaşırtmıyor
Şaşırt bizi Esenler
Vallahi ben radar takibi filan anlamam
-
Valla şuan yogunlukta bogaz hattı gibi duruyor. Şansa denk gelirseniz peş peşe gelen dekler var.
hocam Göktürk e uzun süredir pas geçiyor dekler nerdeyse hiç gelmedi rüzgar yönüyle alakalı galiba
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocalarım konumum tam olarak böyle. Bulunduğum yer için beklediğiniz kuvvetli bir kütle var mı?
-
500 hpa - 30 ardından hemen - 32 ler giriş yapacak. Gece çok haraketli olacak.
-