hocam Göktürk e uzun süredir pas geçiyor dekler nerdeyse hiç gelmedi rüzgar yönüyle alakalı galiba
Aynen karayel yönü biraz daha şanslı sizin bulunduğunuz Yer için ama yine şansınız var radar yavaş yavaş dolacak daha da
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhocam Göktürk e uzun süredir pas geçiyor dekler nerdeyse hiç gelmedi rüzgar yönüyle alakalı galiba
Aynen karayel yönü biraz daha şanslı sizin bulunduğunuz Yer için ama yine şansınız var radar yavaş yavaş dolacak daha da
Dün 0.8 derecede kaç saat yağdı ama tutmadı şu 10 dkka içinde olanları görseniz şok olmamak elde değil
1 Şubat 2012 de aldığımız deklerle 6 saatte 50 cm yapmıştık onu inceledim yıldıza yakın poyrazdı ümidimi kesmiyorum o yüzden ins
1 Şubat 2012 de aldığımız deklerle 6 saatte 50 cm yapmıştık onu inceledim yıldıza yakın poyrazdı ümidimi kesmiyorum o yüzden ins
Dekler o zamanda akın akın gelmişti ama dek dekti yani saglam dı
Esenyurt'a olan bir bölgeye daha olacak gibi
bi sorduğumuza da cevap alabilsek fena olmucak
Dekler o zamanda akın akın gelmişti ama dek dekti yani saglam dı
yarısına razıyız hocam ins herkes umduğunu alır
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Esenyurt'a olan bir bölgeye daha olacak gibi
İnşallah
konumum kayasehir şanslımıyım
bi sorduğumuza da cevap alabilsek fena olmucak
Şanslı olup olmadığınızı bilemem çünkü kütlenin yönüne bağlı bu önceden bilinebilen bir şey değil radar takip etmeniz lazım
2021-1987= 34 plaka ve Mart ayı
500hpa soğuyunca karayelmi olacak?
500hpa soğuyunca karayelmi olacak?
Hayır
Avrupa yakası boğaz hattı dikkatli olsun
Turuncuyu alabilir
Turuncuyu alabilir
turuncu yokta olabilir :D