Anadolu yakası dünkü avrupa yakasının aldığının 2 katını alcak akşama doğru hazır olun
Esenler arnavutköy ve esenkerdeki nin 2 katı olursa ve yerdeki erimezse en az 20 cm olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAnadolu yakası dünkü avrupa yakasının aldığının 2 katını alcak akşama doğru hazır olun
Esenler arnavutköy ve esenkerdeki nin 2 katı olursa ve yerdeki erimezse en az 20 cm olur
Hocam bi tane de ben alsaydım şu kütlelerden hala tık yok eriyen yerlerde çok ince bir örtü oluşmuş o kadar.Konum Bursa İznik gelmeyecek mi buraya?
hocam avrupaya dek gelir mi daha
Avrupa gün içinde şanssız olabilir akşama doğru cephe+dek ile kar alabilir
Hocam bi tane de ben alsaydım şu kütlelerden hala tık yok eriyen yerlerde çok ince bir örtü oluşmuş o kadar.Konum Bursa İznik gelmeyecek mi buraya?
Hocam radarınız dolu gözüküyor ama şanssızsınız ilçe olarak daha kütle gelir ama
Kartal 1 derece oldu yine pü
Daha öğle saatleri olmadan 1.4 olduk kaç saattir kar yok
Akşam ve gece dek şov var anadolu yakası için hazır olun
Akşam ve gece dek şov var anadolu yakası için hazır olun
Bence yerında tatil olacak
Anadolu gün boyu devam eder Avrupa akşam-gece saatlerinde güzel dek alabilir benim tahminim bu şekilde
Avrupa'da kar erimesi olabilir de olmayabilir de çünkü ufak dek ler vurabilir
Bizde şuan yağış var tutmuyor ama erimede yok
Bunlar daha hiç birşey asıl havanın kararması ile beraber ve gece olacak yağış yarın öğlen belki akşama kadar devam edebilir çok sürpriz yaşayabiliriz hazırlıklı olun
Sarıyer sıcaklık sıkıntısı bu sistem bizi her yönden mahvettti ?
Tuzla ya 4 senedir ilk defa böyle yoğun yağıyor maşallah çok mutlu oldum
Tuzla ya 4 senedir ilk defa böyle yoğun yağıyor maşallah çok mutlu oldum
Abi sen hangi mahallesindesin tuzlanın
Hocam radarınız dolu gözüküyor ama şanssızsınız ilçe olarak daha kütle gelir ama
Teşekkürler hocam.