Sultangazi 1.7 derece. Gece yağan karlar hafif erimiş. -12 girmedi mi neden hâlâ 1.7 dereceyiz?
1.2 dereceyiz bizde
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSultangazi 1.7 derece. Gece yağan karlar hafif erimiş. -12 girmedi mi neden hâlâ 1.7 dereceyiz?
1.2 dereceyiz bizde
Deklerin gücümü azaldı çözemedim
1.2 dereceyiz bizde
Sistem ilk girdiğinde -8 vardı -1 dereceydik. Şuan -13 var 2 dereceyiz. Anlam veremedim. Demek ki poyraz rüzgarı karadeniz sıcakken lodos etkisi yapıyor kraradenizde'ki sıcak havayı süpürüyor.
Mükemmel ötesi yağıyor sanki 7 ocka 2017 her yağan tutsa 2017 yi bile geçer
DEK'ler etkili olmaya devam ederken kuzeyden DEK destekli Oklüzyon cephe de yola çıktı.
Oh be hocam kuruduk kaldık bu vurur artık bizede ama sıcaklık düşmüyor burda hiç
Oklizyon İstanbulun her bölgesinimi etkileyecek
sıcaklık 0.6 ya düşmüş iyi bir gelişme en azından ama aklım almıyor dekler başladığından beri 1 tane bile bant ortalamdı boğaz hattı ya batıda ya doğuda kaldı hep
Sıcaklık sıkıntısı öğleden sonra tamamen kalkacak
Yönetici kardeşlerim Esenyurt civarına bugun bişeyler gelir mi dünkü yağışta burada değildim kaçırdım gül gibi yagisi ?
şu oklüzyonlu cephe bizi geceye doğrumu edilicek CAN bey?
Oklizyon İstanbulun her bölgesinimi etkileyecek
Alanı geniş gibi görünüyor çoğu yeri etkiler
Mükemmel ötesi yağıyor sanki 7 ocka 2017 her yağan tutsa 2017 yi bile geçer
Eğer sistemde sıcaklık sorunu olmasaydı yani gece gündüz sıcaklık eksili değerlerde olsaydı inanın 2004 ocak tekrarı olurdu. Yani kar kalınlığı bakımından 2004 ocak sistemi benzeri olurdu.
Alanı geniş gibi görünüyor çoğu yeri etkiler
Ortasına denk gelmeyin de
Ataşehir de son durum bu