1.5 derece olduk yine
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
1.5 derece olduk yine
Güneş açtı normaldir. Kar topluyor merak etme 1 saat sonra en geç yukarıdaki kütleler vurur inşallah.
-
0-1 derece arasında gidip gelmemize rağmen Kartal Sahil’de kar kalınlığını 15cm’e çıkardık! Bu sistem benim için ilaç oldu. Hala şükrediyorum etkisinden çıkamıyorum.
-
Boğaz hattı için hala şans var mı ? Psikolojimi bozdu bu sistem
-
Hocam, okluzyon cephe etkili bir yağış bırakır mı ? Potansiyeli var mı, bilgileriniz rica olunur.
Deniz etkili ile birlikte etkili olma potansiyeli olan bir cephe
-
- Resmi Gönderi
0-1 derece arasında gidip gelmemize rağmen Kartal Sahil’de kar kalınlığını 15cm’e çıkardık! Bu sistem benim için ilaç oldu. Hala şükrediyorum etkisinden çıkamıyorum.
Ne mutlu sana şükür ettikçe Rabbim veriyor. Akşam oklüzyon ve sabaha kadar süren yağışlar ile fite ulaşacaktır inşallah.
-
Kesinlikle oyle. Yani DEK lere bakiyorum orda bile boslukta kaliyoruz. Kucukcekmece, Kartal gibi sahiller bile cosarken biz izliyoruz. Sinirlerim cok bozuldu. Ne hayaller kurmustum. Bir ara kizak bile almayi dusundum. Iyi ki almamisim.
En azından ocak ortası sisteminde örtü aldık. Ocak sistemde batımız bomboş kalmıştı güney sahillerimiz zaten 4 senedir bir şey görmüyorlar onlar için seviniyorum ama insanın sinirinide bozuyor bu durum bütün vuran dekleri toplasak 30 dk yağmamıştır. Elden gelen bir şey yok deklerin artık az çok konumu belli oldu bu saatten sonra sağlam bir bant yakalamamız daha da zor barajlarımıza güzel yansır inşaallah bu yağışlar önümüzdeki maçlara bakalım seneye bizim senemiz olacak
-
- Resmi Gönderi
En azından ocak ortası sisteminde örtü aldık. Ocak sistemde batımız bomboş kalmıştı güney sahillerimiz zaten 4 senedir bir şey görmüyorlar onlar için seviniyorum ama insanın sinirinide bozuyor bu durum bütün vuran dekleri toplasak 30 dk yağmamıştır. Elden gelen bir şey yok deklerin artık az çok konumu belli oldu bu saatten sonra sağlam bir bant yakalamamız daha da zor barajlarımıza güzel yansır inşaallah bu yağışlar önümüzdeki maçlara bakalım seneye bizim senemiz olacak
Akşamki yağışı bekle kardeşim unutma ki 2017 sistemi 1 gecede 50 cm kar bıraktı.
-
- Resmi Gönderi
Evet arkadaşlar yukarıdan gelmesini beklediğimiz sistem yavaş yavaş alt taraflara akmaya başlıyor Sultangazi de şu an kar kar başladı.
-
Evet arkadaşlar yukarıdan gelmesini beklediğimiz sistem yavaş yavaş alt taraflara akmaya başlıyor Sultangazi de şu an kar kar başladı.
Esenyurt civarına da gelecek mi hocam ?
-
Bende de hava kapandı hafif yağış var
-
- Resmi Gönderi
Esenyurt civarına da gelecek mi hocam ?
Arkadaşlar bu kütle her yeri vurur gibi duruyor anadolu yakasının doğusu haricinde kalan tüm istanbulu kapsar giibi.
-
Arkadaşlar bu kütle her yeri vurur gibi duruyor anadolu yakasının doğusu haricinde kalan tüm istanbulu kapsar giibi.
hocam ne kadar doğusu sancaktepeden falan itibaren mi ?
-
- Resmi Gönderi
Sultangazi Yıkılıyor şu an göz gözü görmüyor tipiden.
-
- Resmi Gönderi
hocam ne kadar doğusu sancaktepeden falan itibaren mi ?
Şu an o ihtimal de pek görünmüyor zaten gebze taraflarında yrı bir kütle var.
-